Συστατικά
350 γρ φαρίνα
100 ml ελαιόλαδο
125 γρ καστανή ζάχαρη
Χυμό και ξύσμα από 2 πορτοκάλια
50 ml νερό
100 γρ καρύδια
100 γρ σταφίδες
½ κουταλάκι κανέλα
¼ κουταλάκι γαρίφαλο
Οδηγίες0 από 7 βήματα ολοκληρώθηκαν
Αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο με την ζάχαρη.
Βάζουμε τον χυμό από τα πορτοκάλια, το νερό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Ενσωματώνουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του να γίνουν ζύμη.
Αρωματίζουμε με το ξύσμα, τις σταφίδες, τα αλεσμένα καρύδια, την κανέλα και το γαρίφαλο.
Όταν η ζύμη είναι έτοιμη την απλώνουμε σε φόρμα 26 εκατοστών.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.