Γιώργος Αδαμίδης: “Υποκρισία!”

25 Αυγούστου 2019
00:08

Υποκρισία: Όταν πριν 4 χρόνια ανέδειξα την αναγκαιότητα για αποκοπές ρεύματος σε στρατηγικούς κακοπληρωτές, τα 《ντόπερμαν》 της δημοσιογραφίας, που σήμερα μερικοί απολαμβάνουν βουλευτική ασυλία με κατηγορούσαν για κοινωνική αναλγησία.

Απλά πρέπει να γνωρίζει η νέα διοίκηση της ΔΕΗ, ότι πάρα πολλοί από αυτούς που χρωστάνε 3,4,5, ακόμη και 10 χιλιάδες ευρώ, είναι οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν το υψηλό ποσό της προκαταβολής για να μπουν στη ρύθμιση. Το αποτέλεσμα θα έιναι- όσο αφορά τους πελάτες χαμηλής, μετά από μικρό διάστημα χωρίς ρεύμα, να μπουν στην υπηρεσία καθολικής διαδοχής και η ΔΕΗ να τους δίνει υποχρεωτικά ρεύμα ως προμηθευτής τελευταίου καταφυγίου, με το χρέος τους να αυξάνεται φυσικά.

 

19 σχόλια

  • σωστά όσα λες, αλλά θα πέσουν να σε φάνε όσοι βλέπουν τα γεγονότα με κομματικές παρωπίδες και όχι στην κοινωνική τους διάσταση…μακάρι κάποτε σαν λαός να ενδιαφερθούμε για το διπλανό μας …

    • Εργατοπατέρας παλαιάς κοπής ο Αδαμίδης.Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η προσωπική προβολή και τίποτε άλλο.

  • Μονοπώλιο που να προκαλεί έλλειμμα μόνο το Κράτος με τις στρατιές των συνδικαλιστών και των πελατειακών σχέσεων μπορεί να δημιουργήσει.

    • Πού είδες τό μονοπώλιο; από τό 2001-2002 ανοιξε η αγορά. Μπήκαν ιδιώτες στό Σύστημα, εκτισαν μονάδες Αερίου,τοποθέτησαν Ανεμογεννήτριες, Φ/Β μέ σκοπό τόν ανταγωνισμό.Ανταγωνισμό πού οπως υποστηρίζουν ολοι οι επαίοντες θά εφερνε μείωση στήν τιμή τής κιλοβατώρας.Είδες καμμία μείωση εσύ τόσα χρόνια.Μόνο αυξήσεις είμασταν.

      • …και η Δεη τί έκανε για όλες αυτές τις αλλαγές που επέρχοντο σε όλη την Ευρώπη,στο κομμάτι της ενέργειας?Οι δε συνδικαλιστές φώναζαν “κάτω τα χέρια απο τον λιγνίτη”(και απο τους παχυλούς μισθούς μας).

  • Αφού το πρότεινες εσύ πριν από τέσσερα χρόνια γιατί το κόμμα σου δεν το εφάρμοσε;
    Και τώρα που θα εφαρμόσουν αυτό που έλεγες αντί να πεις μπράβο πάλι βρήκες κάτι να κατηγορήσεις.

  • Τότε είσουν ΠΑΣΟΚ μετά έγινες Σύριζα, και τώρα θες οι άλλοι να κάνουν αυτά που έλεγες αλλά δεν έκαναν. Μη στεναχωριέσαι όμως την μια θέση του Σύριζα στην Κοζάνη θα την πάρεις.

  • Βρε τον Γιωρίκα…
    Ξεβολεύτηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ κ το έριξε στον αγώνα!!!
    Δυστυχως ομως δεν πείθετε πλέον οι συνδικαλιστές κ ειστε ένας απο τους λόγους που οδήγησαν στην τραγική κατασταση της ΔΕΗ.

  • Και δηλαδη τι πρεπει να γινει με αυτους που χρωστανε;;;; Θα βρουν καποια στιγμη να τα δωσουν; Αα ξεχασα δεν εχουν. ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ

    • εσύ που λες μεγάλα λόγια να εύχεσαι να ναι πάντα η τσέπη σου και των παιδιών σου γεμάτη και να μη βρεθείς στη δύσκολη θέση πολλών συνανθρώπων σου που άθελα τους βρέθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη χωρίς δουλειά χωρίς χρήματα και ότι συνεπάγεται

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.