Δημοσιεύματα κεντρικών sites αναφέρουν ότι πριν καλά αναλάβει καθήκοντα διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας ο Γ. Τοπαλίδης παύθηκε με απόφαση του υπ. Υγείας – Η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας

28 Αυγούστου 2019
16:03

Πριν καλά καλά αναλάβει καθήκοντα διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας παύθηκε με απόφαση του υπ. Υγείας.

Στη διαδικασία ελέγχου των τίτλων σπουδών των προτεινόμενων για τις θέσεις των Διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών, ώστε να κατατεθούν στην αρμόδια Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, διαπιστώθηκε ότι ένας εξ’ αυτών δεν διαθέτει το διδακτορικό δίπλωμα που δήλωσε στο βιογραφικό που κατέθεσε στο Υπουργείο Υγείας.

Πάντως αν και ο συγκεκριμένος τίτλος σπουδών δεν αποτελεί προαπαιτούμενο της κάλυψης της θέσης, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας παύει τον κ. Γεώργιο Τοπαλίδη από τη θέση του προτεινόμενου Διοικητή της 3ης ΥΠΕ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ο υπουργός Υγείας να προτείνει νέο πρόσωπο ώστε να αναλάβει καθήκοντα στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια.

Πηγές είδησης

Iatropedia.gr Healthview.gr BusinessNews.gr

 

Η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας

 

Στη διαδικασία ελέγχου των τίτλων σπουδών των προτεινόμενων για τις θέσεις των Διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών, ώστε να κατατεθούν στην αρμόδια Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, διαπιστώθηκε ότι ένας εξ’ αυτών δεν διαθέτει το διδακτορικό δίπλωμα που δήλωσε στο βιογραφικό που κατέθεσε στο Υπουργείο Υγείας.

Παρότι ο συγκεκριμένος τίτλος σπουδών δεν αποτελεί προαπαιτούμενο της κάλυψης της θέσης, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας παύει τον κ. Γεώργιο Τοπαλίδη από τη θέση του προτεινόμενου Διοικητή της 3ης ΥΠΕ.

30 σχόλια

  • Ο τίτλος ίσως να μην είναι προαπαιτούμενο. Η ειλικρίνεια; Αν ισχύει αυτό που λένε τα sites, πολύ καλά έκανε ο μπασκετμπολιστας.

    • Θεωρώ ότι πρέπει να τον διαγράψουν και από το κόμμα της ΝΔ. Αν όντως ισχύει αυτό που λένε, είναι πολλαπλή προσβολή προς τους θεσμούς, που ένας πολιτευτής δεν επιτρέπεται να διαπράττει

  • “Πρόκειται για τον κ. Γεώργιο Τοπαλίδη, ερευνητή καθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ο οποίος προτεινόταν ως Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας. Μάλιστα, ο κ. Τοπαλίδης είχε διατελέσει αναπληρωτής διοικητής στην ίδια ΥΠΕ κατά τη διετία 2007-2009.”..

  • ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ (ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΕΙΧΕ ΒΑΘΜΟ Ο,8)ΤΙ ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΧΕΙ;ΔΕΠ; ΕΤΕ;ΕΔΙΠ;ΕΕΠ;ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ;

  • Είναι σημαντικό ότι φαίνονται οι προθέσεις τους να μην μείνουν μόνο στο μπλα μπλα μπλα.Δεν τα κουκουλωνουν…κοινώς δεν τα κάνουν γάργαρα.Κριμα για τον Τοπαλίδη ….

  • “Να υπενθυμίσουμε ότι ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας το μεσημέρι της Τετάρτης ανακοίνωσε ότι αποσύρει ουσιαστικά την πρότασή του για τη θέση του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ τον Γιώργο Τοπαλίδη, καθώς φέρεται να παρουσίασε πλασματικό βιογραφικό στο οποίο αναγραφόταν και διδακτορικό, το οποίο όμως δεν κατείχε.”

  • Απορία: Αν ο κ. Τοπαλίδης εκλεγόταν βουλευτής και ο κ. Κούλης τον τοποθετούσε υπουργό ή υφυπουργό θα απαιτούνταν διδακτορικό;

    Όλοι εσείς που τον έχετε κρεμάσει στα μανταλάκια, εντελώς υποκριτικά, καίγεστε να ήσασταν στη θέση του κι ας μην έχετε ούτε απολυτήριο λυκείου.

    Ο κ. Κικίλιας αλήθεια τι σπουδές έχει κάνει,πότε πρόλαβε να τις ασκήσει ώστε ως επιτυχημένος να εκτεθεί στην ψήφο του λαού και να διοικήσει τον τομέα της υγείας;

    Αν χρειάζεται κάτι να αλλάξουμε, είναι η νοοτροπία που κουβαλάμε για να φτιάξουμε μια καλύτερη κοινωνία και μια καλύτερη πολιτεία.

    Κανένας Έλληνας δεν δέχεται τη δική του κρίση, ενώ ο ίδιος είναι κριτής όλων των άλλων…

    • Ήταν ειδικό τεχνικό προσωπικό, υπεύθυνος για τη συντήρηση και λειτουργία των εργαστηριων,ενώ μπορούσε να πάρει και κάποιες ώρες μαθημάτων ως έκτακτο προσωπικό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.