kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Με πολλές πιθανότητες, για Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου και Τουρισμού, ο Γεώργιος Βαβλιάρας;;

30 Αυγούστου 2019
16:16

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ένα από τα πρόσωπα που φαίνεται να συγκεντρώνει, αυτή τη στιγμή, τις περισσότερες πιθανότητες για Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου και Τουρισμού, είναι ο Γεώργιος Βαβλιάρας. Μένει να δούμε αν τελικά, γι’ αυτή τη θέση, θα είναι η επιλογή του Γ. Κασαπίδη.

Ο Βαβλιάρας Γεώργιος γεννήθηκε στην Αιανή Κοζάνης, όπου και διαμένει μέχρι και σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Βαβλιάρα, πατέρας τριών παιδιών και παππούς ενός εγγονού.

Διατηρεί κρεοπωλείο στην Αιανή και είναι πρόεδρος της εταιρείας Σφαγεία Κοζάνης Α. Ε. Επίσης ασχολείται με την εμπορία κρέατος.

Είχε ενεργή συμμετοχή, επί 20ετία, σε εμπορικούς συλλόγους, καθώς και στο εμπορικό επιμελητήριο (Ε.Β.Ε. Κοζάνης), στο οποίο ηγήθηκε του συνδυασμού «Όλοι μαζί μπορούμε», στις εκλογές του 2011.

Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κοζάνης, καθώς και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις εκλογές του 2014.

Η Xύτρα

12 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.