To foodaholics.gr προτείνει γλυκό ψυγείου με 2 είδη κρέμας και κρουασάν.
Συστατικά
Οδηγίες
-
Αναμειγνύουμε το γάλα (1 λίτρο) με την ζάχαρη (100 γρ), το άνθος αραβοσίτου βανίλια.
-
Τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι που να γίνουν κρέμα.
-
Κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
-
Αναμειγνύουμε το γάλα (1 λίτρο) με την ζάχαρη (200 γρ), το άνθος αραβοσίτου κακάο και το κακάο.
-
Τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι που να γίνουν κρέμα.
-
Σε φόρμα 34×26 cm με αντικολλητικό χαρτί, κάνουμε μία στρώση από μπισκότα.
-
Απλώνουμε την χλιαρή σκούρα κρέμα.
-
Τοποθετούμε τα κρουασάν και τα καλύπτουμε με την χλιαρή λευκή κρέμα.
-
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
-
Προαιρετικά σερβίρουμε με σαντιγί.