«Η Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Μακεδονίας» για την εκλογή Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και Οικονομικής Επιτροπής

1 Σεπτεμβρίου 2019
19:43
Κανένα σχόλιο

Οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτικής Μακεδονίας», Θανάσης Χαστάς και Βασίλης Καραντζίδης, απείχαν από την εκλογή για τη συγκρότηση του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής.

Ως «Λαϊκή Συσπείρωση», έχουμε δεσμευτεί προεκλογικά, να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο, ώστε να δυναμώσει η λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των μονοπωλίων, των κυβερνήσεων και της περιφερειακής αρχής.

Οι παρατάξεις (καθώς η στάση μας δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα που είχαν προταθεί) που συγκροτούν το νέο Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου συναινούν πάνω σε ένα αντιλαϊκό πλαίσιο (κατευθύνσεις ΕΕ, μνημονιακοί νόμοι, ανταγωνιστικότητα καπιταλιστικών κερδών, νόμοι για την τοπική διοίκηση κ.ά.), το οποίο μας βρίσκει εντελώς αντίθετους. Από την πλευρά μας, δεν μπορούμε να επιδείξουμε καμία συναίνεση σε ένα τέτοιο πλαίσιο.

Σε σχέση με την εκλογή της Οικονομικής Επιτροπής, θεωρούμε ότι το θεσμικό πλαίσιο έχει σαφή αντιδημοκρατικό χαρακτήρα, καθώς με τον τρόπο που γίνεται η διαδικασία, θέτει εξαρχής εκτός ορισμένες παρατάξεις (μη επιτρέποντας τη συγκρότηση δικού τους ψηφοδελτίου).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.