Επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr “Βλέπεις κανέναν ΑΜΕΑ;” (Φωτογραφία)

2 Σεπτεμβρίου 2019
00:33

Η φωτογραφία είναι από το Olympus Plaza στο ρεύμα από Θεσσαλονίκη προς Βέροια 31.08.2019.

Εγώ που είμαι με πατερίτσες λόγω ολικής ρήξης αχίλλειου τένοντα δεν άφησα τη γυναίκα μου να παρκάρει σε αυτές τις θέσεις.

Σε παρατήρηση που έκανα σε ένα από τους οδηγούς των αυτοκινήτων αυτών μου απάντησε “Βλέπεις κανέναν ΑΜΕΑ?”

Αυτό γίνεται σε καθημερινή βάση.

5 σχόλια

  • Ναι,δυστυχως ετσι ειναι,το παρατηρώ κι εγω συχνα και δεν φαίνεται να ενοχλεί κανέναν! Ευθύνη εχει η διεύθυνση του καταστήματος.Μια σύσταση κι αν δεν μετακινηθεί να καλέσουν την τροχαία!

  • Το πρόβλημα (και) στον συγκεκριμένο χώρο είναι μόνιμο και διαπιστωμένο. Δυστυχώς αυτοί είμαστε. Κανένας δεν απορεί για την συνεχή χρεωκοπία της χώρας.

  • Το ίδιο συμβαίνει και στα LIDL φιλαράκι και εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν παρκάρω πιο μακρυά, κι έρχεται κάποιος Ελληνάρας αμόρφωτος λίγο μετά και παρκάρει στο χώρο ΑΜΕΑ που εγώ σεβάστηκα πριν λίγο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.