Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Δ.Μ: “Ακόμη μια φορά το μάρμαρο το πληρώνουν οι Συνταξιούχοι και Εργαζόμενοι της Επιχείρησης”

2 Σεπτεμβρίου 2019
11:46

 

Συνάδελφοι, είναι φανερό ότι το σχέδιο διάσωσης της ΔΕΗ που μπήκε σε εφαρμογή είχε σαν πρώτο στόχο το ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ και ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ της ΔΕΗ.

Ακόμη μια φορά το μάρμαρο το πληρώνουν οι Συνταξιούχοι και Εργαζόμενοι της Επιχείρησης.

Το μειώμενο τιμολόγιο κατακτήθηκε με πολύ δουλειά και αγώνες, οι τωρινοί συνταξιούχοι έδωσαν την ζωή τους για τον εξηλεκτρισμό όλης της χώρας και αντιμετωπίζονται σαν να μην υπήρχαν ποτέ για την Επιχείρηση.

Κύριε Υπουργέ,

Η συγκεκριμένη παροχή του μειωμένου τιμολογίου, είναι προϊόν διαβουλεύσεων, αποτελεί διάταξη της ΕΣΣΕ του 1991 και φορολογείται.

Το Σωματείο βρίσκεται σε επικοινωνία με την Ομοσπονδία, η οποία θα προβεί στις ανάλογες ενέργειες για την τελική δικαίωση.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

7 σχόλια

  • Και ποιος να το πληρώσει ?? Η υπόλοιπη κοινωνία ?? Δικό σας σπίτι είναι και βάλτε πλάτη να το σώσετε …50 χρόνια τζάμπα ρεύμα είχατε πληρώστε και τίποτα

    • Κ ποιος σου είπε ότι δν πληρώναμε ρεύμα? Το τζάμπα που το είδες το ξες ήρθες να δεις τι πληρώνουμε? Τι κ πόσα παίρνουμε που κ πως δουλεύουμε κ δν εννοώ αυτούς που δουλεύουν στα γραφεία κ τους συνδικαλιστές μιλάω για εμάς για τα ορυχεία τους νέους με πτυχία όχι στην λούφα ούτε με δόλο να μπούμε στην Δεη όπως λένε κάποιοι, παρά έγινε το κακό με το να μας βρίζετε όλους κ να εύχεστε να χάσουμε τις δουλειές μας.

    • σιγα μην σκισιυν κανα καλσον~!!τιποτα δεν τους εκαναν οι μισθαρες και τα προνομια απειραχτα γιαυτο και μεχρι το τελος του χρονου οι μομνοι πελατες της δεη θαναι αυτοι τα κοινωνικα τιμολογια και οι μπαταχτσηδες

  • Εγώ όταν ήταν να μπω στην Δεη μόνιμος με το πτυχίο μου κ μόνιμος κάτοικος χωριού ήρθε κοζανιτης πήρε εντοπιότητα ότι δήθεν κ καλά κάθετε στο δικό μου χωριό κ πήραν αυτόν κ με πέταξαν έξω πήγα πρώτος επιλαχον κ φταιε κ ο δήμαρχος γιατί αυτός έδωσε την εντοπιότητα σε μη κάτοικο του χωριού κ φυσικά προσηλθα στην δικαιοσύνη μόνο κ μόνο για να αποκαλυφθεί το τι έγινε κ ας παρέμεινα εκτός δεης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.