H Παρασκευή Βρυζίδου μαζί με κλιμάκιο της ΝΔ από την Βέροια – Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν καταγγέλλεται αλλά βελτιώνεται, ανέφερε ο επικεφαλής του κλιμακίου Ευάγγελος Συρίγος

3 Σεπτεμβρίου 2019
05:40

 

Κλιμάκιο της ΝΔ, αποτελούμενο από τους βουλευτές Ευάγγελο Συρίγο (βουλευτής Αθηνών), Χρήστο Δερμεντζόπουλο, (βουλευτής Έβρου) Παρασκευή Βρυζίδου (βουλευτης Κοζάνης) και τον γραμματέα οργανωτικού κ. Στυλιανό Κονταδάκη βρέθηκε στην Βέροια, εν όψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ και συμμετείχε σε κομματική εκδήλωση με θέμα “Το μακεδονικό σήμερα μετά τη συμφωνία των Πρεσπών”. Το κλιμάκιο των βουλευτών συνόδευαν οι βουλευτές Τάσος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παναγιώτης Παλπάνας και η πρόεδρος της τοπικής Συρμούλα Τζήμα Τόπη.

Μιλώντας για την συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Συρίγος είπε ότι είναι μια κακή συμφωνία και ότι το επόμενο διάστημα θα γίνει μια μάχη για το αν επικρατήσει το Βόρεια Μακεδονία ή το σκέτο Μακεδονία. Επίσης είπε ότι ο μόνος τρόπος για να καταγγείλει η Ελλάδα την συμφωνία είναι να μην τηρήσει το άλλο μέρος τα συμφωνηθέντα αλλά αυτό θα δώσει την δυνατότητα στους γείτονες να αλλάξουν το όνομα και να επιστρέψουν στο σκέτο Μακεδονία. Γι αυτό η θέση της κυβέρνησης είναι το εξής: Η συμφωνία δεν καταγγέλλεται αλλά αν διαπιστωθούν παραβιάσεις, να ζητήσει η Ελλάδα αλλαγές.

Ο κ. Συρίγος είπε ότι το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση θα προσπαθήσει το επόμενο διάστημα αλλαγές όπως για παράδειγμα τα εμπορικά σήματα. Στην τοποθέτησή του υποστήριξε και μια επίθεση φιλίας προς τους γείτονες αφενός γιατί η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από τα Σκόπια και αφετέρου για να μην περάσουν οι γείτονες στην σφαίρα επιρροής των Τούρκων.

Ένα άλλο θέμα που έθιξε το κλιμάκιο της ΝΔ ήταν το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης τις πρώτες ημέρες της θητείας της. Οι βουλευτές Τσαβδαρίδης, Μπαρτζώκας, Βρυζίδου και Δεμερτζόπουλος τόνισαν ότι η κυβέρνηση έδειξε ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα και έδωσε λύσεις σε προβλήματα, στα πρώτα νομοσχέδια που ψήφισε.

Στην κομματική εκδήλωση, ο γραμματέας οργανωτικού Στυλιανός Κονταδάκης μιλώντας στα κομματικά στελέχη αναφέρθηκε στην προσπάθεια ανασύνταξης του κόμματος για να επικρατήσει ιδεολογικά στην κοινωνία.

Δείτε στο βίντεο τις τοποθετήσεις για το Μακεδονικό αλλά και τις πρώτες ημέρες της κυβέρνησης.

Πηγή http://www.pliroforiodotis.gr

 

Η τοποθέτηση της Παρασκευής Βρυζίδου μετά το 36ο λεπτό

DSC 0444 DSC 0444 DSC 0444 DSC 0444 DSC 0444 DSC 0444 DSC 0444 DSC 0444 DSC 0444 DSC 0444
Πηγή http://www.pliroforiodotis.gr

 

17 σχόλια

  • Αν λεει διαπιστοθουν παραβιασεις????
    Καθε μερα τι κανουν στα σκοπια???
    Παραβιαζουν μπριστα στα ματια μας και εμεις καθομαστε…. Το ΣΥΡΙΖΑ πηγε σπιτι απο την συμφωνια που εκανε, σας βλεπω και εσας σιγα σιγα για νάνι και ακομα δεν προλαβατε να φατε τιποτα. Καλο θα ειναι να ακυρωσετε αυτο το αισχος.

  • ελα γελαει ο κοσμος. δεν φτανει που ο συριζα εκλεισε ενα θεμα με ΕΠΙΤΥΧΙΑ για την χωρα σας εβγαλε και απο τη δυσκολη θεση
    μεχρι ταμπελα εβαλανν οι ανθρωποι στο αγαλμα του μ. αλεξανδρου

    • Εφιάλτη παιδί μου το γεγονός ότι η συμφωνία είναι κάκιστη δεν χωρεί αμφισβήτηση . Βρες άλλο τρόπο να δηλώσεις υποταγή στο κόμμα σου

      • εθνοκαπηλε παιδι μου
        πως γινεται η συμφωνια να ειναι κακιστη και για τους εθνικιστες των δυο χωρων ταυτοχρονα;
        εθνοκαπηλε παιδι μου
        εχεις ταξιδεψει ποτε στο εξωτερικο να δεις πως αποκαλουσαν την βορειο μακεδονια μεχρι πριν λιγους μηνες;

        • συριζοδιεθνιστή δηλ. το να έχουν τον Μέγα Αλέξανδρο στην πλατεία τους, παραδεχόμενοι ότι δεν ανήκει στην ιστορία τους, χάρη μας κάνουν; έχουν καθόλου ευθυξία πάνω τους; και αφήστε αυτή την υποκρισία για το πως τους αποκαλούσαν οι άλλοι

  • Τι εννοεί ο ποιητής με το “…το επόμενο διάστημα θα γίνει μια μάχη για το αν επικρατήσει το Βόρεια Μακεδονία ή το σκέτο Μακεδονία”; Δεν ορίζει η συμφωνία ως ονομασία των Σκοπίων το Βόρεια Μακεδονία;
    Εσάς δε σας άρεσε αυτή η συμφωνία, αλλά θα δώσετε μάχη για να την κάνετε χειρότερη;
    Πως θα “φάνε” οι Σκοπιανοί το βόρεια χωρίς να παραβιαστεί η συμφωνία;
    Και αν παραβιαστεί η συμφωνία, γιατί εμείς δε θα την καταγγείλουμε αλλά θα ζητήσουμε “βελτιώσεις”;
    Μήπως αυτό ορίζεται από τους “επιτηρητές” (και όχι δημιουργούς) της συμφωνίας;

  • Είναι όλοι αυτοί οι Επαναστάτες του Καναπέ που δεν άφηναν Συλλαλητήριο συγκέντρωση για την συμφωνία των Πρεσπών από το Πισοδέρι την Φλώρινα την Πτολεμαϊδα την Κοζάνη κ.λ.π κάνοντας φθηνή Αντιπολιτευση για να έρθουν σήμερα να υλοποιηούν κατά τα γράμμα την συμφωνία.
    Λέγοντας έτσι ψέμματα στον Ελληνικό Λαό και τους ψηφοφόρους τους.
    υ. σ. Ανατρέξτε στις συγκεντρώσεις για το αληθές από τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ

  • Κι άλλο Θαύμα.
    Ακόμα ένα Θαύμα.

    Εξαφανιστηκαν αυτοί που ούρλιαζαν έξω από κάθε συγκέντρωση του ΣΎΡΙΖΑ.
    Μα αυτό δεν είναι κυβέρνηση είναι κολυμπήθρα του Σιλωάμ

  • Δεν εξαφανιστηκε κανενας. Ειναι ολοι εδω!!! Ακομα!!!
    Οτι και να γινει θα ειμαστε παντα εδω χωρις ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ και λοιπες ακαθαρσιες… Σε πειραξε μαλλον ε;

  • Εκείνος ο αυτοδιοικητικός αδάμας εκ Παλεοχωριου ορμώμενος, που ζει για να δει την σημαία της Ελλάδας στην Αγιά Σοφια, αλλά πριν από αυτό να δει την Μπουμπουλίνα Μακεδονομάχο, ποια Μπουμπουλίνα;;; την Παρασκευή ντε, βουλευτή της εθνοσωτήριου κυβερνήσεως των κανονικών, έχασε την μιλιά του;;
    Πάραυτα Στην Αγια Αθανασια από το Αιγάλεω και γαργάρες με νερό του <<καματερού

  • Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα έχει καμμιά απολύτως ισχύ και δε δημιουργεί καμιά υποχρέωση για την Ελλάδα. 19 Ιανουαρίου 2019 news24gr Γιώργος ΚασιμάτηςΟμ. Καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, σύμβουλος του Α. Παπανδρέου.

  • Ο Τσίπρας για Κυριάκο Μητσοτάκη
    «ήδη και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει διαβεβαιώσει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να αμφισβητήσει στο μέλλον αυτή τη συμφωνία από όποια θέση κι αν βρεθεί, και αυτό νομίζω μας αρκεί σε όλους».

  • ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Δώσε πόνο κύριε επικεφαλής του κλιμακίου. Πόνο σε όλους τους ανόητους “μακεδονομάχους” που καταφέρατε να ξεγελάσετε και να κλέψετε την ψήφο τους.

    IQ ραδικιού…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.