Ο Αλέξανδρος… αποφασιστικός και σίγουρος! Από την πρώτη επαφή μας, έγινε φανερό ότι πρόκειται για ένα παιδί χαμογελαστό, ευγενικό, αλλά και σταθερό στα «θέλω» του. Έτσι, ήταν σίγουρος και αποφασισμένος για την ευχή του: χωρίς καμία αμφιβολία, αυτό που επιθυμούσε περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο, ήταν να αποκτήσει ένα gaming PC.

Βλέπετε, ο Αλέξανδρος λατρεύει τα ηλεκτρονικά παιχνίδια! Είτε μόνος, είτε με φίλους, αγαπά να παίζει Fortnite. Μάς έδωσε, λοιπόν, τις προδιαγραφές που θα ήθελε να έχει ο υπολογιστής του, ώστε να απολαμβάνει το αγαπημένο του παιχνίδι. Κομμάτι – κομμάτι τον παραγγείλαμε, σύμφωνα με τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις που μας έδινε ο ίδιος.

Την ημέρα της εκπλήρωσης, οι εθελοντές μας έφτασαν στην Κοζάνη όπου μένει η οικογένεια και συναντήθηκαν με τον τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών, που θα έκανε την ευχή του νεαρού μας φίλου ακόμα πιο μαγική.

Ο Αλέξανδρος που δεν κρατιόταν από ανυπομονησία, τους περίμενε μαζί με τους δύο καλούς του φίλους! Ξεκίνησαν με τα απαραίτητα, δηλαδή πίτσες και αναψυκτικά για την παρέα! Άλλωστε, gaming χωρίς πίτσα, γίνεται; Δεν γίνεται! Στη συνέχεια, πήγαν όλοι μαζί στο δωμάτιό του και ξεκίνησε η διαδικασία του στησίματος. Ο χώρος γέμισε με ανοιγμένα κουτιά, εξαρτήματα και δώρα, ενώ ένας τεράστιος υπολογιστής βρισκόταν εκεί, περιμένοντας τους νέους Gamers να τον χρησιμοποιήσουν.

Με την πολύτιμη βοήθεια του τεχνικού, έγιναν όλες οι απαραίτητες συνδέσεις κι ο Αλέξανδρος είχε πλέον στο δωμάτιό του αυτό που τόσο καιρό ονειρευόταν: ένα τελευταίας τεχνολογίας, γρήγορο, μοντέρνο, εκπληκτικό gaming Pc! Και όπως ήταν αναμενόμενο, παρέα με τους φίλους του, δεν έχασαν καθόλου χρόνου και ξεκίνησαν αν παίζουν Fortnite. Έπειτα από πολλή ώρα δράσης, είχε φτάσει η ώρα για τους εθελοντές μας να πάρουν το δρόμο της επιστροφής. Το χαμόγελο και η λάμψη στο πρόσωπό του, αποδείκνυαν ότι όλα είχαν πάει όπως ακριβώς τα είχε φανταστεί ο νέος φίλος μας! Τι άλλο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε πέρα απ’ αυτό;