Μεγάλη επιτυχία του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης στον 2ο αγώνα της 12ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης στο Μαυροχώρι Καστοριάς

5 Σεπτεμβρίου 2019
10:27
Κανένα σχόλιο

Τέταρτος στην σειρά κατάταξης στον πίνακα μεταλλίων ανάμεσα σε είκοσι σωματεία ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης στον 2ο αγώνα της 12ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης που ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου στη λίμνη της Καστοριάς, με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου.

Το σωματείο μας συμμετείχε στην διοργάνωση με τέσσερα πληρώματα που έφεραν τις εξής διακρίσεις:

  • Χρυσό μετάλλιο στο σκιφ αρχαρίων παίδων 12 ετών, με τον Παναγιώτη Μακρυγιάννη.

  • Αργυρό μετάλλιο στο διπλό σκιφ αρχαρίων παίδων με τους Δημήτρη Σταυριανίδη και Γιώργο Χαρισίου.

  • Πρώτες στον μικρό τελικό (7ες στην γενική κατάταξη) του διπλού σκιφ αρχαρίων κορασίδων, οι Σταυρούλα Παπαδημοπούλου και Βάια Βλάχου.

  • 13ος στην γενική κατάταξη ο αθλητής μας Βασίλης Παπαδόπουλος στο σκιφ αρχαρίων παίδων.

Συγχαίρουμε τους αθλητές και τους προπονητές μας για την παρουσία τους και τις επιδόσεις τους.

Ενημερώνουμε πως ξεκινάει η νέα προπονητική σεζόν για το κωπηλατικό τμήμα. Όποιος γονέας ενδιαφέρεται να εγγραφεί το παιδί του στην ομάδα κωπηλασίας αρχαρίων, μπορεί να επικοινωνήσει με τους προπονητές: Λαπίκωφ Αναστάσιο (6979672652) και Καραμήτρο Γιάννη (6980114468) ή μπορεί να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του ομίλου μας στη λίμνη Πολυφύτου τις μέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 4.30μ.μ. έως τις 6.30μ.μ. Σάββατο 11.00-1.00μ.μ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.