Δωρεάν δράσεις από το ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης

10 Μαρτίου 2017
15:26
Κανένα σχόλιο

1.WORKSHOP “ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ”

Το ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης σε συνεργασία με το espaergasia.gr, το γνωστό portal ενημέρωσης για διορισμούς, θέσεις εργασίας και επιδοτούμενα προγράμματα που εμπιστεύονται καθημερινά φοιτητές και άνεργοι από όλη την Ελλάδα στην αναζήτηση τους για εργασία, διοργανώνει τμηματική ημέρα καριέρας με δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων υποστήριξης των νέων της περιοχής!

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να ασκηθούν κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου από εξειδικευμένα στελέχη διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, σε σύγχρονες μεθόδους αναζήτησης εργασίας και στη δημιουργία επαγγελματικής ταυτότητας καθώς και να εξοικειωθούν με τις διαδικασίες αξιολόγησης που ακολουθούν οι εταιρείες για την επιλογή εργαζομένων. Επιπλέον, μέσω μιας διακρατικής διαδικασίας θα επιχειρηθεί να δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα και προβληματισμούς των συμμετεχόντων σχετικά με τις προοπτικές ένταξης νέων αποφοίτων στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Οι σύμβουλοι εργασίας θα προσφέρουν την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους έτσι ώστε να ολοκληρώσετε με επιτυχία

Σύνταξη / αξιολόγηση επαγγελματικού βιογραφικού

Μεθοδική αναζήτηση εργασίας

Συνεχή ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας

Αξιοποίηση δυνατότητας προβολής (social media, blogs, personal websites)

ΤΟ WORKSHOP παρέχεται δωρεάν στους ενδιαφερομένους του ΕΛΚΕΔΙΜ.

Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε email εδώ [email protected]

Πληροφορίες elkedimkozani.wixsite.com/elkedimkozani/cv

2. FREE SEMINARS ΣΤA ΣΥΓΧΡΟΝA ΜΕΣΑ

Το ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο εξοικείωσης με τα νέα μέσα και την τεχνολογία!

♦ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ GMAIL ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

♦ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

♦ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ Ε-BANKING

Πληροφορίες elkedimkozani.wixsite.com/elkedimkozani/freeseminars

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.