Παραλίμνιος Αγώνας Δρόμου Ρυμνίου 5,5χλμ και 1χλμ Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 Στη μνήμη του αείμνηστου δάσκαλου και για πολλά χρόνια προέδρου της κοινότητας Ρυμνίου Νίκου Αρβανίτη

6 Σεπτεμβρίου 2019
12:45
Κανένα σχόλιο

 

Ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Ρυμνίου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού Νεολαίας Δήμου Κοζάνη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και με την στήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης, διοργανώνουν τον παραλίμνιο δρόμου 5,5χλμ και μαθητικό αγώνα 1000μέτρων το Σάββατο 21 Σεπτέμβριου 2019.

Ο αγώνας διεξάγεται στη μνήμη του αείμνηστου δάσκαλου και για πολλά χρόνια προέδρου της κοινότητας Ρυμνίου Νίκου Αρβανίτη.

Εκκίνηση-Τερματισμός στην κεντρική πλατεία ΡΥΜΝΙΟΥ

ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

17:45 Μαθητικός αγώνας 1000μέτρων

18:00 Αγώνας 5,5 χλμ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

α) 5,5χλμ. αγώνας ανώμαλου δρόμου

β)1 χλμ μαθητικός αγώνας

ΕΠΑΘΛΑ

ΚΥΠΕΛΑ για τους 3 πρώτους και τις 3 πρώτες του αγώνα των 5,5χλμ και ΜΕΤΑΛΛΙΑ (χρυσό , αργυρό, χάλκινο) για τους νικητές/τριες του μαθητικού αγώνα 1000μέτρων.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Έχουν όλοι οι ελεύθερα αθλούμενοι, καθώς και αθλητές συλλόγων. Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό, να είναι σωματικά υγιείς και να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα. Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος με δική τους ευθύνη και αποδέχονται τους όρους και τις προϋποθέσεις των διοργανωτών.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι εγγραφές θα γίνονται στο τηλ. 6974566212 (Σταθόπουλος Τάκης). Επίσης οι δηλώσεις θα γίνονται και την ημέρα του αγώνα από τις 16:00 έως 17:30.

Σε όλη την διαδρομή του αγώνα θα υπάρχει ιατρική υποστήριξη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.