kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Ποιοι θα είναι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων & Οικονομικών στο Δήμο Βελβεντού

6 Σεπτεμβρίου 2019
13:36
Κανένα σχόλιο

Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις, η στήλη σας παρουσιάζει τα επικρατέστερα πρόσωπα για να αναλάβουν τις Αντιδημαρχίες Τεχνικών Έργων & Οικονομικών, για τον πρώτο χρόνο, στο Βελβεντό. Πρόκειται για τους Κουρτέλη Κωνσταντίνο καθηγητής Μ.Ε. (για την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων) και τον Ζήνων Ζορζοβίλη,  συνταξιούχο της ΔΕΗ (για την Αντιδημαρχία Οικονομικών). Και οι δυο διετέλεσαν αντιδήμαρχοι στον πρώην Δήμο Βελβεντού.

Η Χύτρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.