Γιώργος Κασαπίδης: “Ξεκινούν τα συμβούλια των θεματικών αντιπεριφερειαρχών”

7 Σεπτεμβρίου 2019
11:48

#Ξεκινάμε

Στο πλαίσιο της λειτουργίας των θεματικών αντιπεριφερειών, θα λειτουργήσουν τα συμβούλια των θεματικών αντιπεριφερειαρχών.
Δηλαδή ο Περιφερειάρχης μαζί με τον εκάστοτε θεματικό αντιπεριφερειάρχη, θα συνεδριάζουν μια φορά τους δύο μήνες με τους αντίστοιχους θεματικούς αντιδημάρχους της Δυτικής Μακεδονίας.
Έτσι σε τακτικό χρόνο και με οργανωμένο τρόπο, θα συζητώνται θεσμικά ζητήματα των Δήμων ανά θεματικές ενότητες και θα κατατίθενται συγκεκριμένες προτάσεις επί των ζητημάτων αυτών.

Η παραπάνω ενέργεια για όλες τις θεματικές αντιπεριφέρειές μας, ταυτίζεται χρονικά με την επιθυμία του Υπουργείου Τουρισμού να θεσπίσει το #Περιφερειακό_Συμβούλιο_Τουρισμού, το οποίο ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον κο Θεοχάρη κατά την επίσκεψή του στην Δυτική Μακεδονία.

Η ταύτιση απόψεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με τις ηγεσίες των Υπουργείων, δείχνει την διάθεση για μια χάραξη κοινής πολιτικής σε όλους τους τομείς.

#dytiki_makedonia_mas #kasapidis

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.