2ο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου «ΑΣΤΕΡΙΟΣ (ΓΙΟΥΛΗΣ) ΜΕΓΑΡΕΑΣ» (Φωτογραφίες και βίντεο)

8 Σεπτεμβρίου 2019
09:00
Κανένα σχόλιο

Σε εξέλιξη  βρίσκεται  από την Παρασκευή  06 , μέχρι και την  Κυριακή  07  Σεπτεμβρίου 2019, το 2ο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου «ΑΣΤΕΡΙΟΣ  (ΓΙΟΥΛΗΣ) ΜΕΓΑΡΕΑΣ»  στο ομώνυμο  Δημοτικό Στάδιο Σερβίων.  Στο  τουρνουά  συμμετέχουν και φέτος 16 ομάδες ακαδημιών ποδοσφαίρου  της  Δυτικής Μακεδονίας με συμμετοχή των τμημάτων της Κ: 8,10,12,14 και 16. Την συνδιοργάνωση του  τουρνουά  έχει ο Α.Σ ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ και  ο Δήμος Σερβίων. Το τουρνουά  είναι αφιερωμένο στην μνήμη του αείμνηστου Στέργιου Μεγαρέα , την πιο συμπαθητική φιγούρα  που  γνώρισε  ποτέ αυτό το γήπεδο. Έναν πραγματικό εργάτη της ομάδας που υπηρέτησε ανιδιοτελώς επί 35 χρόνια.

Ακολουθεί βίντεο με στιγμιότυπα της δεύτερης μέρας, καθώς και δηλώσεις του πρόεδρου του   Δ.Σ Τιτάν Σερβίων κ. Στέργιου   Ελευθερίου και του υπευθύνου του Τουρνουά αλλά και των Ακαδημιών του Α.Σ Τιτάν Σερβίων κ.   Μάρκου Ταΐρη.

ΒΙΝΤΕΟ HD ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ”ΓΙΟΥΛΗ” ΜΕΓΑΡΕΑ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΕΡΒΙΩΝ 07-09-2019.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΗΓΗ https://cerbiwnfrouros.blogspot.com

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.