kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Αποφασισμένος για τον “Νιάημερο” των Σερβίων σε σχέση με τον αντίστοιχο “Νιάημερο” της Κοζάνης

9 Σεπτεμβρίου 2019
15:22

Aποφασισμένος, εξαντλώντας, αρχικά, κάθε περιθώριο συζήτησης – συνεννόησης με το Δήμο Κοζάνης και προσωπικά το Δήμαρχο Λ. Μαλούτα, είναι ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου, σε ό,τι αφορά τις ημερομηνίες διεξαγωγής της φετινής Εμποροπανήγυρης στην Κοζάνη, έτσι ώστε κάποιες απ’ αυτές, όπως συμβαίνει συνήθως,  να μη συμπίπτουν με εκείνες της αντίστοιχης διοργάνωσης στα Σέρβια. Η εµποροπανήγυρη του ∆ήµου Σερβίων θα διεξαχθεί, από 26 Σεπτεµβρίου µέχρι και 30 Σεπτεµβρίου 2019, στον προ-καθορισµένο χώρο της πόλης «ΓΗΠΕ∆Ο – ΠΛΑΤΑΝΙΑ» κι αυτό που ουσιαστικά θα ζητήσει ο Χ. Ελευθερίου είναι να μην υπάρξει οποιαδήποτε λειτουργία πωλητών και καταστημάτων υγειονοµικού ενδιαφέροντος, στο χώρο της Εμποροπανήγυρη της Κοζάνης, πριν την Κυριακή 29/9. Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Σερβίων, κατόπιν και σχετικής απόφασης του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου, είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί το αίτημα – δικαίωμά της αυτό, ακόμη κι αν χρειαστεί να κάνει χρήση δικαστικών μέσων, επικαλούμενη ιστορικά στοιχεία ακόμη και διατάγματα (βασιλικά), που αποδεικνύουν πότε διεξαγόταν, κατά το παρελθόν, το πανηγύρι στα Σέρβια αλλά και πού πραγματικά ανήκει η “πατρότητα” της ονομασίας “Νιάημερος“.

 

Η Χύτρα

14 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.