Μαθήματα και εγγραφές στην Σκακιστική Ακαδημία Πτολεμαΐδας

9 Σεπτεμβρίου 2019
17:48
Κανένα σχόλιο

 

Με φιλόδοξους στόχους και προσδοκίες για μία νέα δημιουργική και αγωνιστικά πετυχημένη νέα χρονιά, ξεκινούν από την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019, τα μαθήματα σκακιού της Σκακιστικής Ακαδημίας Πτολεμαΐδας, για τη νέα περίοδο 2019-2020.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται φέτος στην προσέλκυση νέων μικρών παιδιών στην Σκακιστική Ακαδημία από την Πτολεμαϊδα και ολόκληρη την περιοχή της Εορδαίας, προκειμένου να μυηθούν στον «μαγικό κόσμο» του σκακιού, μέσα από τους πιστοποιημένους και καταξιωμένους προπονητές του Συλλόγου, σε μία περιοχή με ιδιαίτερη παράδοση και μεγάλες επιτυχίες διαχρονικά στο σκάκι.

Η γνωριμία των μικρών παιδιών από την ηλικία ακόμη και των 5 ετών με το παιχνίδι-άθλημα του σκακιού , έχει αποδειχθεί και από επιστημονικές έρευνες και μελέτες ότι συμβάλλει σημαντικά στην κριτική σκέψη, την πνευματική ανάπτυξη, την μνήμη και την καλλιέργεια της κρίσης τους, ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζουν και μαθαίνουν να είναι υπεύθυνα και να αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε προβλήματα τους παρουσιαστούν.

Στο πλαίσιο αυτό, η Σκακιστική Ακαδημία Πτολεμαϊδας, ενημερώνει όλους τους γονείς και τους ενδιαφερόμενους ότι την φετινή νέα χρονιά 2019-2020 θα λειτουργήσουν νέα τμήματα αρχαρίων-προχωρημένων και τμήμα ενηλίκων και για το λόγο αυτό για πληροφορίες – εγγραφές, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2463021070 ή στο εντευκτήριο των συλλόγων Τραπεζούντος 38, Πτολεμαϊδα, από Δευτέρα έως και Παρασκευή 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.