Ευχαριστήριο του συλλόγου Κρητών και Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας

9 Σεπτεμβρίου 2019
19:51
Κανένα σχόλιο

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Κρητών και Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας ευχαριστεί δημόσια τον κόσμο που τίμησε με την μαζική παρουσία του τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του συλλόγου «ΚΡΗΤΙΚΑ 2019», που πραγματοποιήθηκαν στον αύλιο χώρο του 1ου γυμνασίου Πτολεμαΐδας το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, όπου για ακόμα μια φορά η προσέλευση ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Η διασκέδαση κράτησε μέχρι που ξημέρωσε το πρωί με πολύ όρεξη, κέφι, τραγούδι, Κρητική μουσική και όχι μόνο, γλέντι και χορό, από το Κρητικό συγκρότημα των Γιάννη Σπιθάκη και Γιάννη Προϊστάκη.
Ιδιαίτερα ευχαριστήρια απευθύνει στον Σύλλογο Βλατσιωτών Πτολεμαΐδας που συμμετείχε στις εκδηλώσεις με το χορευτικό του τμήμα καθώς σε όλους τους συλλόγους της Πτολεμαΐδας και της ευρύτερης περιοχής της Εορδαίας που στήριξαν την εκδήλωση δίνοντας μαζικά το παρόν και βοηθώντας μας ορισμένοι και υλικοτεχνικά. Την περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας και τον δήμο Εορδαίας για την βοήθεια τους, τους Διευθυντές του 1ου Γυμνασίου και 2ου ΕΠΑΛ για την παραχώρηση του χώρου καθώς και τους χορηγούς μας. Επίσης ευχαριστεί τον σύλλογο Κρητών και φίλων Κρήτης Αμυνταίου και τον σύλλογο Κρητών Κοζάνης «η Μεγαλόνησος» για την παρουσία τους στην εκδήλωση, καθώς και τους εθελοντές του συλλόγου που ήταν πάρα πολλοί και αυτήν την φορά.
Ευχαριστεί επίσης όλους τους φίλους του συλλόγου και της Κρήτης που όπως αποδείχθηκε για άλλη μια φορά είναι πάρα πολλοί στην περιοχή μας.

Σας ενημερώνει ότι κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων στις οικονομικές ενισχύσεις, που έγιναν κέρδισαν τα παρακάτω κουπόνια:
Ο αριθμός 0241 κερδίζει ένα (1) καταψύκτη.
Ο αριθμός 041 κερδίζει ένα (1) ατμοσίδερο.
Ο αριθμός 0169 κερδίζει μία (1) ηλεκτρική σκούπα.
Ο αριθμός 0167 από την είσοδο κερδίζει το Κρητικό μαχαίρι με την βάση του.

Επίσης σας ενημερώνει ότι άρχισαν οι εγγραφές για τα χορευτικά τμήματα και το τμήμα ζωγραφικής του συλλόγου για την νέα χρονιά.
Έναρξη τμήματος ζωγραφικής: 14 Σεπτεμβρίου 2019.
Έναρξη χορευτικών τμημάτων: Παιδικά 29 Σεπτεμβρίου 2019.
Ενήλικες 02 Σεπτεμβρίου 2019.
Ώρες λειτουργίας του συλλόγου:
Καθημερινά πλην Κυριακής 07.00 με 09.00 μ.μ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.