kozan.gr: Μ. Στεργίου: “Το βασικό σε μας είναι ότι θα χρεωθούμε αρκετά από τον ενιαίο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού χωρίς πραγματικά να ήταν κάτι που μας αναλογούσε – Δεν έχουμε απορριμματοφόρο. Είναι κατεστραμμένο” (Bίντεο)

10 Σεπτεμβρίου 2019
15:12

 

“Είναι μια θετική εξέλιξη να συμμετέχουμε στο συλλογικό όργανο των Δήμων”, είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Δήμαρχος Βελβεντού Μ. Στεργίου, πριν την πρώτη συνεδρίαση της ΠΕΔ, συμπληρώνοντας πως: “Είμαστε μονίμως σε εγρήγορση από τις 7 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα. Τα βασικό σε μας είναι ότι θα χρεωθούμε αρκετά από τον ενιαίο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, χωρίς πραγματικά να ήταν κάτι που μας αναλογούσε. Δεν έχουμε απορριμματοφόρο. Είναι κατεστραμμένο. Ζητήσαμε βοήθεια από την ΚΕΔΕ μήπως κάποιος άλλος Δήμος μας δώσει ένα απορριμματοφόρο”.

 

Νωρίτερα ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας Γ. Δασταμάνης ανέφερε πως έγινε δεκτό το αίτημα από τον Υπουργό Εσωτερικών ο αριθμός των Δημάρχων στο νέο Δ.Σ. της ΠΕΔ να ανέρχεται στους δέκα τρεις (13) και ο αριθμός των δημοτικών συμβούλων να είναι οκτώ (8)

Aκολουθούν φωτογραφίες από τη σημερινή συνεδρίαση της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας

 

6 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.