kozan.gr: Ντροπιαστική η κατάσταση στην πεζο-διαδρομή που χρησιμοποιούν οι φοιτητές – κι όχι μόνο – από την έξοδο της πόλης (Κοζάνης) μέχρι το ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας στα Κοίλα (Βίντεο)

12 Σεπτεμβρίου 2019
13:39

 

Ντροπιαστική είναι η κατάσταση που επικρατεί στην πεζοδιαδρομή που χρησιμοποιούν οι φοιτητές – κι όχι μόνο – από την έξοδο της πόλης (Κοζάνης) μέχρι το ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας στα Κοίλα. Περισσότερο από το μισό της διαδρομής είναι γεμάτο χόρτα κι άλλα φυσικά εμπόδια, που δυσκολεύουν τη διάβαση κι αναγκάζουν, όσους περνούν – πεζοί – από εκεί, να κατεβαίνουν – σε κάποια σημεία – στο οδόστρωμα, με ό,τι κινδύνους συνεπάγονται για τη σωματική τους ακεραιότητα.  Δείτε τις σημερινές (12/9) εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του kozan.gr

 


 

26 σχόλια

  • Ο Δήμος Κοζάνης όσο ήταν εν ζωή το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας αδιαφορούσε. Τώρα είμαι βέβαιη ότι θα σπεύσει να το φτιάξει καλύτερο και από την πλατεία.

  • Όποιος περπατά εκεί την άνοιξη, εύχεται να πιάσουν γρήγορα οι ζέστες για να ξεραθούν τα χόρτα… ή αναλαμβάνει πρωτοβουλία με την kosa..

  • Τα “φυσικά εμπόδια” είναι σκουπίδια ευφανταστης προέλευσης αλλά και άλλα πιο ταπεινά.. Όποιος περπατά εκεί μπορεί κάθε φορά να μαζεύει και από λίγα σκουπίδια… έτσι, θα γίνει η απόλυτη διαφήμιση χρηστής διαχείρισης απορριμμάτων από τους πολίτες της Κοζάνης…

  • Πέρα από το Δήμο, όσοι θέλουμε τους φοιτητές στην Κοζάνη, ιδιοκτήτες ακινήτων, εστιάτορες, καφετεριάρχες, σουπερμαρκετάδες, φωτοτυπάδες, ιδιοκτήτες αστικών λεωφορείων, ιδιοκτήτες καταστημάτων και ημείς οι τυροπιτάρχες της πόλης, οφείλουμε να τσακώσουμε τα χορτοκοπτικά και να καθαρίσουμε το υποτυπώδες μονοπάτιον, ώστε να μην κατεβαίνουν οι άμοιροι φοιτητές στο δρόμο και τους πατήσει κανένα αυτοκίνητο, γιατί όσες φορές περνάω από εκεί βλέπω τους καημένους να πεζοπορούν επί του οδοστρώματος, μη δυνάμενοι να υπερβούν τις γκαγκτζιές και τα λοιπά θαμνώδη φυτά. ΣΤΑ ΟΠΛΑ μέχρι να ξυπνήσει ο Μαλούτας και να ενεργήσει μετά του Ερατυρέως!

  • Ρε παιδιά εγώ από Πτολεμαΐδα, από όσο γνωρίζω, στον συγκεκριμένο δρόμο συνεχώς φεύγουν αυτοκίνητα στις μπαριέρες και στα κράσπεδα και από όσες φορές τον έχω οδηγήσει καταλαβαίνω πως το κύριο πρόβλημα του είναι οι λάθος κλίσεις καθώς και το οδόστρωμα που γλιστράει και σίγουρα η ταχύτητα (που όμως οι οδηγοί αναπτύσσουν και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου χωρίς όμως το πρόβλημα σύγκρουσης να είναι τόσο δεδομένο όσο εκεί).
    Πιστεύω πως είναι καλύτερα να διαλυθούν και τα υπάρχων πεζοδρόμια έτσι ώστε να μην περπατάει κανείς σε αυτό το σημείο παρά να φτιαχτούν καινούρια.
    Αλλιώς πρέπει να φτιαχτεί και ο δρόμος και τα πεζοδρόμια.

    • Έτσι είναι, σωστά τα λες, αλλά αφού πρώτα τσακιστήκαμε εκεί για 20 χρόνια, οι ντόπιοι το μάθαμε. Ξένοι έτσι κι αλλιώς δεν έρχονται πια, οπότε μειώθηκαν τα ατυχήματα.

      Το να φτιαχτεί ΚΑΙ ο δρόμος ΚΑΙ τα πεζοδρόμια είναι κάτι που ξεπερνά το όριο φαντασίας: στην Ελλάδα ζούμε.

  • ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ ΝΟΙΚΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΑΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ,ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ

  • Οι παλιοί πρόεδροι των κοιλων τι κάνανε για τα τει.υπνον βάθυνε και έχει ο θεός.μπορει να μην βγει χορτάρι τού χρόνου

  • Οι φοιτητες δεν ψηφίζουν Κοζάνη οπότε δεν μας ενδιαφέρει,έτσι δεν είναι?Και κάτι ακόμη, οι περισσότεροι επικαλείστε τον εθελοντισμό ενώ τα προηγούμενα Χρόνια έφταιγε ο Ιωαννίδης

  • Αν κατάλαβες το ρεπορτάζ δεν αφορά το δρόμο, αλλά τον πεζοδιάδρομο που βρίσκεται εκτός δρόμου. Μη βγάζεται λοιπόν τη χολή σας προς τα πρόσωπα που αντιπαθείτε !!!!!

  • αγαπητε kozan.gr,το ιδιο και χειροτερα ειναι και η διαδρομη των φοιτητων για το πανεπιστημιο πισω αποτον Μασσουτη στο δρομο για δρεπανο.Επικινδυνος,απροσπελαστος,και δεν ξερω γιατι δεν βλεπω να εχει αστικη συγκοινωνια με αποτελεσμα δεκαδες παιδια να πανε πεζοι με αναλογες καιρικες συνθηκες και με επικινδυνη διαδρομη.Αν θελετε ανεβαστε και αυτο το ζητημα

  • Ενδιαφερον θα πρεπει να δειξει ο Δημος κ για τη διαδρομη προς τη σχολη του πολυτεχνειου στη Κων.Καραμανλη καλο να προβλεπουμε καταστασεις κ οχι να νεκρολογουμε….

  • Ο ΔΡΟΜΟΣ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ .ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΛΕΞΗ “ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΩΤΡΙΩΣΗ” ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.ΔΗΛ ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ .ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ??

  • ελπίζουμε η νέα Περιφερεια και ο νέος Δήμος να λύσουν απο κοινού το πολύ σοβαρό πρόβλημα με νεα χαραξη πεζόδρομου και ασφαλεια για τους φοιτητές που πηγαινοέρχονται.

  • Σε παρακαλω kozan,gr.κανε μια βολτα το βραδυ στο ιδιο δρομολογιο και θα διαπιστωσεις οτι δεν υπαρχει ουτε φωτισμος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.