Συνάντηση Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

12 Σεπτεμβρίου 2019
14:56
Κανένα σχόλιο
Με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη, συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς. Τον Πρύτανη συνόδευαν ο Αντιπρύτανης Στέργιος Μαρόπουλος, ο Κοσμήτορας της Σχολής Υγείας Κωνσταντίνος Τσανακτσίδης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Μαιευτικής Πτολεμαΐδας Σεραφείμ Σαββίδης. Στην συνάντηση συμμετείχε και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Ρούλα Σεβαστού.

Στην συζήτηση που ακολούθησε αναλύθηκαν ζητήματα που αφορούν τα τμήματα Μαιευτικής και Εργοθεραπείας και έχουν να κάνουν με την λειτουργία τους, με τις προοπτικές των τμημάτων, τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκαταστάσεις των αποφοίτων και τις ανάγκες που υπάρχουν σε κτιριακά και διοικητικά θέματα.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε ότι με συνεχή συνεργασία μεταξύ Δήμου Εορδαίας και Πανεπιστημίου θα αντιμετωπίζονται από κοινού τα όποια προβλήματα, έτσι ώστε να υπάρξει εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.