Πτολεμαΐδα: Ξεκίνησαν οι εγγραφές, στο τμήμα αρχαρίων Μπριτζ

12 Σεπτεμβρίου 2019
18:08
Κανένα σχόλιο

 

Τμήμα αρχαρίων του Μπριτζ , θα λειτουργήσει τη νέα χρονιά που ξεκινά από τον Οκτώβριο στον Σκακιστικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας, μετά την επιτυχημένη πορεία και παρουσία του πρώτου αθλητικού τμήματος Μπριτζ στη Δυτ. Μακεδονία, το οποίο ιδρύθηκε και λειτούργησε την περσινή αγωνιστική χρονιά 2018-2019.

Τα μαθήματα εκμάθησης του πνευματικού, ψυχαγωγικού και ολοένα και περισσότερο δημοφιλούς ομαδικού αθλήματος του Μπριτζ στην Πτολεμαΐδα, από τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ, Ιωάννη Μαρκάκη, θα συνεχιστούν για δεύτερη χρονιά φέτος στο τμήμα που ξεκίνησε από πέρσι, ενώ στο Νέο τμήμα αρχαρίων μπορούν να εγγραφούν καθ΄ όλη τη διάρκεια του μήνα Σεπτεμβρίου, όσοι ενήλικες άνδρες και γυναίκες , ανεξαρτήτου ηλικίας, ενδιαφέρονται να γνωρίσουν αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι.

Η ομάδα του Μπριτζ της Πτολεμαΐδας

Αξίζει να τονιστεί ότι το πρώτο τμήμα του Μπριτζ που δημιουργήθηκε και ξεκίνησε πέρυσι, κατάφερε να έχει και αγωνιστική παρουσία, με σημαντικές συμμετοχές και διακρίσεις, σε αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στις 29 Ιουνίου του 2019, στη Βέροια. Στους αγώνες αυτούς του Μπριτζ, με αθλητές από ολόκληρη την Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, δύο μέλη της ομάδας της Πτολεμαϊδας, οι Ιωάννης Σταυριανίδης και Αναστάσιος Ιωαννίδης, κατέκτησαν την πρώτη θέση.

Από την βράβευση στην Βέροια, των αθλητών του Μπριτζ της Πτολεμαϊδας

Μέσα στο πλαίσιο αυτό, αποκτά ιδιαίτερη αξία, η λειτουργία από φέτος, του νέου τμήματος αρχαρίων του Μπριτζ στον Σκακιστικό Σύλλογο Πτολεμαϊδας, όπου θα πραγματοποιούνται οι νέες εγγραφές όλο το μήνα του Σεπτεμβρίου, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 5 το απόγευμα μέχρι 9 το βράδυ, στην γραμματεία του Συλλόγου που βρίσκεται στην οδό Τραπεζούντος 38, στην Πτολεμαϊδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2463021070 και στην υπεύθυνη του αθλητικού τμήματος Μπριτζ στην Πτολεμαϊδα, Ελένη Κούρτη, στο τηλέφωνο 6945438205. Σχετικές πληροφορίες μπορούν να λαμβάνουν όσοι θέλουν και από το FACEBOOK , στην ομάδα BRIDGE PTOLEMAIDA.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.