kozan.gr: Θ. Καρυπίδης: “Δικαίωση – Το πρώτο σπίτι χτίζεται στο νέο οικισμό της Ποντοκώμης!”

16 Σεπτεμβρίου 2019
15:57

Τη φράση “Δικαίωση – Το πρώτο σπίτι χτίζεται στο νέο οικισμό της Ποντοκώμης!”, ανήρτησε, στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook,  ο πρώην Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδης, συνοδευόμενη από τις παρακάτω φωτογραφίες, εκφράζοντας ουσιαστικά την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή.

 

 

 

 

 

25 σχόλια

  • Πολύ ωραία όλα αυτά αλλά δεν μας είπες… Ότι δεσμευονταν όσο είναι Περιφεριαρχης θα χτιστεί και η νέα μαύροπηγη… Φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες..

    • Ας δώσετε τα τρελά λεφτά που αρπάξατε και αν αποφασίσετε που θα κάτσει το χωριό (να κάνει και καμιά ακόμη μελέτη η ΑΝΚΟ να κονομήσει , και το τότε ΙΣΩΣ ΔΕΙΤΕ ΧΩΡΙΟ

  • χτίζεται το πρώτο σπίτι, χωρίς ηλεκτρικό, χωρίς ύδρευση, χωρίς αποχέτευση, χωρίς, χωρίς……..και είναι αυτό δικαίωση Θόδωρε; έλεος…. σε κάθε περίπτωση εάν μέχρι το 2025 χτιστεί το επόμενο θα είναι όντως μεγάλη επιτυχία και δικαίωση κύριε τέως περιφερειάρχη!!!

  • κ.Καρυπίδη, να μας πεις πόσα θα χτιστούν σε μία δεκαετία από σήμερα.

    Αναλογικά ούτε τα μισάμισά, από τον Κλείτο που είναι παραδίπλα.

  • αλλοι αποφασισαν τη μετεγκατασταση αυτο ηταν το μεγαλο θεμα ! εσεις απλα καθυστερησατε τραγικα τα εργα υποδομης και παρα πολλοι ποντοκομιτες ξοδεψαν αλλου τα λεφτα και δεν θα χτισουν ! αντι να καμαρωνετε λοιπον γι αυτη την εξελιξη θαπρεπε να αναλαβετε την ευθυνη της καθυστερησης και της φυγης των χρηματων σε αλλους νομους !

  • χωρίς υποδομές, χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό, χωρίς δρόμους κτλ στήθηκε μια ταμπέλα και όντως μπορεί να χτίστει και ένα σπίτι με κάποιον τρόπο. Αντε να δούμε πότε θα κατοικηθούν τα πρώτα δέκα. Έλεος

  • ΔΙΚΑΙΩΣΗ για τους πολίτες ήταν το τριπλό αποτέλεσμα των εκλογών, ένα πάθημα που θα έπρεπε να γίνει μάθημα για κάποιους ηττημένους που νομίζουν πως έχουμε μνήμη χρυσόψαρου…

    • Περίμενε εσύ ο κύριος τίποτα που εξέλεξες και δεν έχει κάνει τίποτα για τον νόμο οντάς βουλευτής να στα κάνει όλα. ρε δεν παιζόσαστε εσείς οι ΝΔοΠασοκοι.

      • Ο κύριος τίποτα που εξέλεξες και δεν έχει κάνει τίποτα για τον νόμο οντάς βουλευτής . Είναι γεγονός ότι χάσατε από τον κύριο τίποτα οπότε γνωρίζεις την άποψη του κόσμου για εσάς . Όταν χάνεις ( από την πρώτη Κυριακή ) από τον τίποτα εσύ τη είσαι ?

      • Ο “ΓΝΩΡΙΖΩΝ” ΞΕΧΑΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ… ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ! ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Ή ΌΧΙ ΑΚΟΜΑ;;;

      • Χάχα σε όποιον δεν αρέσει ας μην χτίσει δικαίωμα του καθενός είναι που θα χτίσει επίσης ας σταματήσουν επιτέλους οι κακίες ότι δν θα γίνει χωριό ότι δν θα έχουμε τηλεθερμανση ότι ζήτημα να είναι 50 κάτοικοί, εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει πόσοι θα είναι κ αν θα κάψω πετρέλαιο η τηλεθερμανση η ρεύμα θέλω να είμαι στο νέο χωριό μου στις ανέσεις μου κ όχι κλεισμένη σε ένα διαμέρισμα η αλλιώς κλουβί.

  • Από αερολογίες άλλο τίποτε είναι κάποιοι πολίτες αυτής της πόλης. Όλοι γνωρίζουν πως η περιοχή όπου επιλέχθηκε να χτιστεί η Νέα Ποντοκώμη έχει και ρεύμα και νερό και αποχέτευση. Έτσι ήταν από την εποχή που ξεκίνησαν να χτίζονται τα σπίτια στην περιοχή της ΖΕΠ. Μια βόλτα γύρω και πίσω από την περιφέρεια θα σας πείσει. Αυτά ήταν οικόπεδα προς πώληση και είχαν όλες τις προδιαγραφές. Τώρα αν κάποιοι έφαγαν τα λεφτά τους αλλού και δεν κανόνισαν να τα κρατήσουν για το σπίτι τους φταίει και για αυτό ο Καρυπίδης; Δεν τους πήρε από το χέρι να τους πάει…..κάποιους από αυτούς στα καζίνο και σε διάφορες χλιδάτες διασκεδάσεις. Επιλογή του καθενός πως θα χειριστεί τα χρήματα του.

  • Από αερολογίες άλλο τίποτε είναι κάποιοι πολίτες αυτής της πόλης. Όλοι γνωρίζουν πως η περιοχή όπου επιλέχθηκε να χτιστεί η Νέα Ποντοκώμη έχει και ρεύμα και νερό και αποχέτευση. Έτσι ήταν από την εποχή που ξεκίνησαν να χτίζονται τα σπίτια στην περιοχή της ΖΕΠ. Μια βόλτα γύρω και πίσω από την περιφέρεια θα σας πείσει. Αυτά ήταν οικόπεδα προς πώληση και είχαν όλες τις προδιαγραφές.

    • ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟΣ ΖΕΙΣ ΕΣΥ..ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΚΙΑ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΕ ΠΟΛΗ.

  • Καρυπιδηηηη ελα μια βόλτα να δεις πόσες οικογένειες έχουν φτιάξει ήδη τη μετέπειτα ζωής τους σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη και μετά βγάλε μαργαριτάρια από το στομα σου.

  • Καρυπιδη ανεβασε και καμια φωτο απο τις εργασιες στη νεα Μαυροπηγη και απο το νεο Κομανο να δειξεις τη «δικαιωση» και εκει. Η ΑΝΚΟ πηρε τα ζεστα της λεφτουδακια με το γαντι για τις μελετες και ως εκει

  • Τους πυλώνες της ΔΕΗ που περνάει το ρεύμα υπερυψηλής και είναι ακριβώς από πάνω από το σπίτι τους είδε κανείς?Που πάει να χτίσει ο χριστιανός?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.