kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Κατέθεσαν αγωγή, κατά του Δημάρχου Σερβίων Χ. Ελευθερίου, οι Β. Κωνσταντόπουλος και Παναγιώτης Καραντάκος

17 Σεπτεμβρίου 2019
11:25

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, στις 6 Σεπτεμβρίου 2019, ο Β. Κωνσταντόπουλος κι ο Π. Καραντάκος (πρώην δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Σερβίων την περίοδο 1999-2002, δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Κωνσταντόπουλου την περίοδο 2011-2014 κι εκ νέου δημοτικός σύμβουλος για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο) κατέθεσαν αγωγή κατά του Δημάρχου Σερβίων Χ. Ελευθερίου, για τις δηλώσεις του τελευταίου, ότι: «Επιτέλους να τελειώσουμε με το παλιό, το σάπιο, το μαύρο …και μέχρι τώρα με την πολιτική ασχολούνταν άνθρωποι της βρωμιάς», που ακούσθηκαν, στη Γενική Συνέλευση του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων, τον περασμένο Ιούνη. Αν και χθες η στήλη αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός σημειώνοντας πως ακόμη δεν έχει υπάρξει προσφυγή στη δικαιοσύνη, εν τέλει, διαπιστώθηκε πως υπάρχει “προσφυγή” υπό τη μορφή αγωγής. Αυτό που ζητείται στην αγωγή είναι ο Δήμαρχος Σερβίων να ανασκευάσει τις δηλώσεις του ώστε να μην προκύπτουν υποψίες για κανέναν από τους παλαιούς αιρετούς και κυρίως για τα δύο προαναφερόμενα πρόσωπα και τους συνεργάτες τους.

Η Χύτρα

5 σχόλια

  • Από που προκύπτει ότι αναφέρθηκε στους ίδιους;
    Ηταν μια πολιτική ομιλία.
    Φρόνιμο θα είναι να σταματήσουν και να ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα που κληρονόμησε ο νέος Δήμαρχος, έτσι τουλάχιστον θα είναι χρήσιμοι

  • Αν ο κ. Ελευθερίου δεν αναφερόταν στον Κ.Κωνσταντόπουλο και στον κ. Καραντάκο, μπορεί κάλλιστα να κάνει δήλωση διευκρινιστική και να λέει ξεκάθαρα ότι με αυτά που είπε δεν αναφερόταν στον κ. Κωνσταντόπουλο και στον κ. Καραντάκο και εν πάσει περιπτώσει να διευκρινίσει σε ποιούς αναφερόταν!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.