Τον Αστυνομικό Διευθυντή Κοζάνης Διόγκαρη Σπυρίδωνα επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

19 Σεπτεμβρίου 2019
11:40
Κανένα σχόλιο

 

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση γνωριμίας οι δύο άνδρες συμφώνησαν καταρχήν στη δημιουργία ενός πλαισίου συνεργασίας του Δήμου και της Αστυνομίας.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν επίσης οι εντεταλμένοι σύμβουλοι του Δήμου κα Νανά Γκαμπούρα και κος Καλλίνικος Χολέβας, συζητήθηκαν αρκετά θέματα, όπως: – ο προγραμματισμός συναντήσεων μεταξύ της Δημοτικής Αρχής, των προέδρων των κοινοτήτων και κλιμακίου από την πλευρά της Αστυνομίας, με σκοπό την καταγραφή όλων των προβλημάτων των τοπικών κοινοτήτων και του Δήμου συνολικά που άπτονται της αρμοδιότητας της Αστυνομίας,

– η διοργάνωση δράσεων και ημερίδων για θέματα όπως η οδική ασφάλεια, η οδηγική συμπεριφορά, τα ναρκωτικά, το ηλεκτρονικό έγκλημα, κ.ά.

Στην ατζέντα της συνάντησης δεν θα μπορούσε να μη συμπεριλαμβάνονται και να μη συζητηθούν θέματα όπως: ο σωστός και έγκαιρος προγραμματισμός του «ποδηλατικού γύρου της λίμνης» – μετά από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά τη φετινή διοργάνωση, καθώς και η ενίσχυση της αστυνόμευσης κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.