Επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Πάρκαρε το αυτοκίνητο του σε διάβαση πεζών στο κέντρο της πόλης

23 Σεπτεμβρίου 2019
14:47

 

Σε διάβαση πεζών στο κέντρο της πόλης. Όσοι είναι με αναπηρικά αμαξίδια ή οι μαμάδες με τα καρότσια,πρέπει να “πετάξουν” . Ο κύριος πάρκαρε το αυτοκίνητο του και έφυγε. Η τροχαία προφανώς έχει σημαντικότερες  δουλειές να κάνει.

9 σχόλια

  • Την ειδοποιήσατε την τροχαία ή περιορίστηκατε στην φωτογραφία; Σε ανάλογες περιπτώσεις,όσες φορές την έχω καλέσει, έρχονται αμέσως και βεβαιώνουν την παράβαση.

    • Το σημείο αν γνωρίζεις είναι στον κεντρικό δρόμο της Πτολεμαιδας από όπου περνάνε συνεχώς αυτοκίνητα της αστυνομίας , φαντάζομαι κάποιος αστυνομικός θα έτυχε να το δει . Το κακό με το παράνομο παρκάαρισμα έχει παραγίνει στην συγκεκριμένη πόλη και για αυτό φταίει πρώτιστος η τροχαία που δεν τιμωρεί τους παραβάτες με αυστηρά πρόστιμα .

    • τι λε ρε μαγκα; να ειδοποιησουμε καποιον δημοσιο λειτουργο να ερθει ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ για να κανει τα αυτονοητα;;; πολυ θρασος εχεις!

  • Το πρόστιμο για την στάθμευση σε διάβαση πεζών είναι μόνο 80 ευρώ χωρίς άλλες συνέπειες. Δυστυχώς. Οπότε μη λέτε ότι η τροχαία θα πρέπει να επιβάλλει αυστηρά πρόστιμα. Δεν επιβάλλει κατά το δοκούν αλλά σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Πρωτίστως πρέπει να αυστηροποιηθει ο ΚΟΚ. Γιατί έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι Ελληναρας- γάιδαρος με ,”χαιδεματα” και μικρά πρόστιμα δεν καταλαβαίνει τίποτα…. Ας είχε άλλες πιο αυστηρές συνέπειες και θα σου έλεγα εγώ αν θα το ξαναβαζε…

  • Το ότι είναι ΟΛΟΙ εκεί παράνομα παρκαρισμένοι το παραβλέπουμε?
    Η φωτογραφία δείχνει ΤΡΙΑ αυτοκίνητα πάνω σε πεζοδρόμιο!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.