Γυμνάσιο- Λύκειο Σερβίων: Η έναρξη του δύσκολου και ωραίου αγώνα για την πραγμάτωση των υψηλών στόχων της Παιδείας

24 Σεπτεμβρίου 2019
20:32
Κανένα σχόλιο

Με ιδιαίτερη  λαμπρότητα τελέστηκε  η έναρξη των μαθημάτων της νέας σχολικής χρονιάς στο Γυμνάσιο- Λύκειο Σερβίων από τους Πρωτοπρεσβύτερους, πατέρα Γεώργιο και πατέρα Κωνσταντίνο, παρουσία επίσημων προσκεκλημένων, του Δημάρχου Σερβίων κ. Χρήστου Ελευθερίου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπουκουβάλα Νίκου, του Αντιδημάρχου κ. Βητόπουλου Θωμά, της εντεταλμένης συμβούλου κ. Γκαμπούρα Αθηνάς, του Περιφερειακού Συμβούλου ΠΕ Κοζάνης κ. Μακρυγιάννη Μενέλαου, του Προέδρου του Ε.Β.Ε. κ. Σαρρή Νικόλαου, του εκπροσώπου της Σχολικής Επιτροπής κ. Ζορμπά Μιλτιάδη, της Προέδρου του ΜΟΣ κ. Καραγιαννίδου Χρυσάνθης και των μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων μας.

Ξεχωριστή η ημέρα του αγιασμού, μετά την ευλογία των ιερέων, την ομιλία της Διευθύντριας του Λυκείου κ. Κουρελή Αθανασίας, τον χαιρετισμό του Δημάρχου Σερβίων κ. Χρήστου Ελευθερίου και του Διευθυντή του Γυμνασίου κ. Μίχο Φώτιο επιδόθηκαν βραβεία στους διακριθέντες μαθητές μας και απονεμήθηκαν τρεις τιμητικές πλακέτες για το πρόγραμμα ΚΥΠΡΟΣ, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου μας, ως ακολούθως:

Για τον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό 2018-2019

«Κύπρος-Ελλάδα-Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες»

  1. Στην Ιακωβίδου Αντωνία-Μαρίαo Δημάρχος Σερβίων κ. Χρήστου Ελευθερίου απένειμε το 1ο Βραβείο μουσικής σύνθεσης και 3ο βραβείο ζωγραφικής.
  2. Στην Νίκου Ανδρονίκη ο Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Κοζάνης κ. Μακρυγιάννης Μενέλαος απένειμε το 1ο Βραβείο μουσικής σύνθεσης-τραγούδι.

 

  1. Στον Τσόλη Δημήτριο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπουκουβάλας Νίκος απένειμε το 1ο Βραβείο μουσικής σύνθεσης.

Για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης» 2019.

  1. Στον Τζούνα Χαράλαμπο ο κ. Αντιδήμαρχος κ. Βητόπουλος Θωμάς απένειμε το 3ο Βραβείο Αριστείας, στην κατηγορία του Λυκείου.

  1. Στην Καραζιώτα Βικτωρία ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε. κ. Σαρρής Νικόλαος

απένειμε το 3ο Βραβείο Αριστείας, στην κατηγορία του Γυμνασίου.

Στη συνέχεια ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ακόλουθων μαθητών μας που κατέκτησαν παγκόσμιες, πανευρωπαϊκές και πανελλήνιες νίκες στην κωπηλασία:

Από το Λύκειο:

1. Λαπίκωφ Θεόδωρος, 2. Μακρυγιάννης Γεώργιος, 3. Πεκόπουλος-Τσικαρδάνης Ιωάννης, 4. Δουβαρτζίδης Ιορδάνης, 5. Μακρυγιάννη Λεμονιά

Από το Γυμνάσιο:

1. Λαπίκωφ Bικτωρία – Σαρρή Φωτεινή, 2. Χαρισίου Γεώργιος -Σταυριανίδης Δημήτριος, 3. Μακρυγιάννης Παναγιώτης

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας που συμμετείχαν σε προγράμματα και διαγωνισμούς, κατακτώντας μια διάκριση, στους γονείς τους, στους εκπαιδευτικούς και στους προπονητές τους που τους εκπαίδευσαν και τους υποστήριξαν.

H Διευθύντρια του Γ.Ε.Λ. Σερβίων

Κουρελή Αθανασία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.