kozan.gr: Τιμήθηκε, από τους σκακιστικούς συλλόγους Πτολεμαΐδας, για την προσφορά του στο σκάκι (κι ως ένας από τους κορυφαίους σκακιστές της πόλης), ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας Θ. Θεοδουλίδης – Ιδιαίτερα συγκινημένος, ο ίδιος, δήλωσε: “Για μένα το σκάκι εκτός από παιχνίδι είναι και τέχνη κι επιστήμη” (Βίντεο & Φωτογραφίες)

25 Σεπτεμβρίου 2019
18:32

 

Στο πλαίσιο της νέας αγωνιστικής χρονιάς και λειτουργίας των σκακιστικών συλλόγων της Πτολεμαΐδας, καθώς και του πρώτου αθλητικού τμήματος Μπριτζ στη Δυτ. Μακεδονία, που λειτουργεί στον Σκακιστικό Σύλλογο «Πτολεμαίος», οι εκπρόσωποι και των τεσσάρων (4) τμημάτων, παραχώρησαν το απόγευμα της Τετάρτης 25/9, κοινή συνέντευξη τύπου (στο εντευκτήριο των συλλόγων, Τραπεζούντος 38),  με θέμα τους στόχους και το πρόγραμμα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η κοινή συνέντευξη τύπου διοργανώθηκε για πρώτη φορά  προς τιμήν του Πρύτανη του Νέου Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας και σκακιστή του Συλλόγου «Πτολεμαϊος» Θεόδωρου Θεοδουλίδη, ο οποίος και τιμήθηκε για την προσφορά του στο σύλλογο. Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, ιδιαίτερα συγκινημένος, κατά την τοποθέτησή του, σημείωσε: “Για μένα το σκάκι εκτός από παιχνίδι είναι και τέχνη κι επιστήμη. Με έχει βοηθήσει κι επιστημονικά, για παράδειγμα στον τρόπο αναζήτησης της βιβλιογραφίας”, εξηγώντας πώς ακριβώς το βοήθησε στον τομέα αυτό. Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:


2 σχόλια

  • κ. πρύτανη την “εξυπηρέτηση” την έκανες στο ΤΕΕ και στους αποφοίτους σου πετώντας στα “κρύα του λουτρού” τους αποφοίτους των ΤΕΙ. Οργανισμός σε ευθεία γραμμή με τις πανεπιστημιακές συντεχνίες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.