Κατατέθηκε η πρόταση της ΝΔ στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Η πρόταση υπογράφεται από 30 βουλευτές της ΝΔ, ανάμεσά του και ο βουλευτής Κοζάνης Σ. Κωνσταντινίδης

26 Σεπτεμβρίου 2019
11:09

Κατατέθηκε η πρόταση της ΝΔ στην Βουλή για την σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Η πρόταση υπογράφεται από 30 βουλευτές της ΝΔ για τη σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προς διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και την ανακοίνωση έκανε από το βήμα της Βουλής ο Πρόεδρος Κώστας Τασούλας.

Η πρόταση της ΝΔ στηρίζεται κυρίως στις καταθέσεις του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή και στις καταθέσεις της πρώην εισαγγελέως Εγκλημάτων Διαφθοράς Ελένης Ράικου.

Ο κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος παραπέμπεται για 4 αδικήματα που είναι τα εξής: ηθική αυτουργία στο αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας κατά φυσική αυτουργία και άμεση συνέργεια δικαστικών λειτουργών, πρόκληση και προσφορά για την τέλεση αδικήματος, ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος και παράβαση καθήκοντος και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία. Από την πρόταση απουσιάζουν οι υπογραφές του πρωθυπουργού, των υπουργών αλλά και των πρώην πρωθυπουργών Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή.

13 σχόλια

  • Αραγε ως δικηγορος τι λεει;;; Υπαρχει σκανδαλο Νοvartis ή οχι…. Εφαγαν καποιοι λεφτα τα λέφτα του κοσμου ή όχι… Αραγε θα υπογραφει και το κλεισιμο της ΔΕΗ οπως “εταξε” ο Μητσοτακης και ο Χατζηδακης της φωτογραφιας με την Protergia;; Για να δουμε πως θα πηγαινετε τωρα στα χωρια και θα τους λετε για την ΔΕΗ και φυσικα, που και που, για την συμφωνια των Πρεσπων…

    • Σιγά μη ρωτούσαν τους βουλευτές της επαρχίας αν θα κλείσουν την ΔΕΗ που καθε μέρα γεννάει χρέη και πρόστιμα.Κανείς δεν μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια των γαλλο-Γερμανών για το μοίρασμα της ευρωπαικής οικονομίας. Πόσο μάλλον η παρηκμασμένη και χρεωκοπημένη Ελλαδίτσα.

      • Αλλάξαμε τροπάρι δεν το πείρες χαμπάρι, την περασμένη Τρίτη, οπότε ανακοινώθηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα της επιχείρησης, σύμφωνα με τα οποία, οι ζημιές της κατά το α’ εξάμηνο του 2019 ανήλθαν στα 274,8 εκατομμύρια ευρώ, ποσό, όχι μόνο μακράν μικρότερο των προπαγανδιστικών, αλλά και μειωμένου κατά 48,5% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Ο δε τζίρος ήταν αυξημένος στα 2.305,2 εκατ. ευρώ.

        Όπως ευλόγως προκύπτει από το χρονικό διάστημα (α’ εξάμηνο του 2019) στο οποίο αφορούν τα παραπάνω αποτελέσματα, πρόκειται για επιδόσεις υπό την προηγούμενη κυβέρνηση και υπό την προηγούμενη διοίκηση της εταιρείας. Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε τον Κωστή Χατζηδάκη να παρουσιάσει τα αποτελέσματα ως επιτυχία της κυβέρνησης ΝΔ. Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, που μέχρι σήμερα υποστήριζε σε όλους τους τόνους πως η ΔΕΗ έχει καταστραφεί και διαλύεται, το έριξε στον «μεσσιανισμό» και υποστήριξε πως «εργαστήκαμε και αποφύγαμε τη χρεοκοπία». «Από τις 7 Ιουλίου και μετά εργαστήκαμε συνεχώς για να αποφύγει η ΔΕΗ τη χρεοκοπία. Σήμερα η έκθεση του ορκωτού ελεγκτή αποδεικνύει ότι τα καταφέραμε. Η προσπάθεια τώρα συνεχίζεται για την εξυγίανση και την ανάπτυξη του ενεργειακού πυλώνα της χώρας».

    • ειναι δεδομενες οι υπερτιμολογησεις στα φραμακα της novartis
      αυτο δεν το αρνειται ουτε η νδ ουτε το κιναλ
      αυτο που λενε ειναι οτι δεν φταινε οι υπουργοι ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ\με λιγα λογια

      • Βαρυ εχει πεσει το σανο σε καποιους… ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ??? ΕΓΩ??? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.. Σε λιγο θα μας λετε οτι πεταει και ο γαιδαρος…

  • ΚΥΡΙΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΡΩΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΟΥΖΗ,ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΩΓΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

  • κ. Κωνσταντινίδη πηγαίνετε ρωτήστε τον Βούδα της Ραφήνας ποιός είπε στον Παπαγγελόπουλο να μπει στην κυβέρνηση Συριζα

    τα εσωκομματικά σας δε μας αφορούν

    • Σκάνδαλο υπάρχει παγκόσμιο με την Νοβαρτις, που τα έπαιρναν γιατροί, φαρμακοποιοί, εταιρίες προώθησης και ίσως πολιτικά στελέχη. Εδώ το κάναμε σκευωρία για δίωξη πολιτικών αντιπάλων για να περάσουν το Μακεδονικό.
      Σε όλο τον πολιτισμένο πλανήτη διαχειρίστηκαν το σκάνδαλο χωρίς να προσπαθούν να αποκομίσουν πολιτικό όφελος και λάβαινε αποζημειώσεις και δωρεές προς όφελος του κράτους από την εταιρία. Εδώ βλέπω να την γλυτώνει λόγω ανικανότητας…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.