kozan.gr: Χρήστος Ελευθερίου & Ευάγγελος Σημανδράκος στα Τρίκαλα, στο  τριήμερο συνέδριο Plug & Play «Restart mAI City», για τις πόλεις του μέλλοντος με τις δράσεις του μέλλοντος (Φωτογραφίες)

26 Σεπτεμβρίου 2019
12:29
Κανένα σχόλιο

 

Στο  τριήμερο  Plug & Play Συνέδριο «Restart mAI City» για τις πόλεις του μέλλοντος με τις δράσεις του μέλλοντος, που ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 26/9 στα  Τρίκαλα, βρίσκονται ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου αλλά κι ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης, Ευάγγελος Σημανδράκος. Σε ποιες πόλεις θα ζούμε από το 2020; Πώς θα διαβιούν οι κάτοικοι; Με ένα κουμπί στο smart phone θα βρίσκουμε θέση στάθμευσης; Ποια η σχέση τουρισμού και εσόδων από τη διατροφή για κάθε πόλη; Υπάρχουν παραδείγματα για τις πόλεις της επόμενης δεκαετίας στη χώρα μας; Αυτά είναι ορισμένα από τα ερωτήματα στα οποία θα κληθούν να απαντήσουν 52 ομιλητές ενώπιον 500 συνέδρων, που θα παρακολουθήσουν το 1ο Plug & Play Συνέδριο Restart mAI City. Ένα συνέδριο που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala ΑΕ με στόχο την ανάπτυξη μιας «Εξυπνης και Βιώσιμης Πόλης».

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.