Οδηγίες
0 από 9 βήματα ολοκληρώθηκαν
-
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
-
Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το αλάτι, το κακάο, την σόδα, το μπέικιν και τις βανίλιες.
-
Διαλύουμε τον καφέ στο νερό και το βάζουμε στο μείγμα.
-
Προσθέτουμε το γιαούρτι, το σπορέλαιο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα να γίνει ζύμη.
-
Την απλώνουμε σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα 40×27 εκατοστών.
-
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
-
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια την σοκολάτα και από πάνω ρίχνουμε την καυτή κρέμα γάλακτος.
-
Αφήνουμε για 2-3 λεπτά και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν.
-
Περιχύνουμε το γλυκό με το γλάσο, βάζουμε στο ψυγείο και σερβίρουμε μετά από 30 λεπτά.