Οδηγίες

0 από 9 βήματα ολοκληρώθηκαν

  1. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
  2. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το αλάτι, το κακάο, την σόδα, το μπέικιν και τις βανίλιες.
  3. Διαλύουμε τον καφέ στο νερό και το βάζουμε στο μείγμα.
  4. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το σπορέλαιο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα να γίνει ζύμη.
  5. Την απλώνουμε σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα 40×27 εκατοστών.
  6. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
  7. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια την σοκολάτα και από πάνω ρίχνουμε την καυτή κρέμα γάλακτος.
  8. Αφήνουμε για 2-3 λεπτά και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν.
  9. Περιχύνουμε το γλυκό με το γλάσο, βάζουμε στο ψυγείο και σερβίρουμε μετά από 30 λεπτά.