Με μεγάλη επιτυχία έγιναν τα Βίκος Street Relays στην Κοζάνη, με πλήθος κόσμου και μικρού και μεγάλους να τρέχουν γύρω από την κεντρική πλατεία της πόλης.

Ωστόσο το μεγαλύτερο χειροκρότημα το εισέπραξε ο 73χρονος Νίκος Τριανταφύλλου που πήρε μέρος στα 5 χλμ. και έδειξε ότι η θέληση του ανθρώπου μπορεί να ξεπεράσει κάθε δυσκολία, τερματίζοντας με τον εξαιρετικό χρόνο 31:58.

Για τη συμμετοχή του στον αγώνα, του απονεμήθηκε ειδικό έπαθλο με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος. «Δεν είναι η πρώτη φορά που τρέχω στο συγκεκριμένο αγώνα, έχω ξανατρέξει στα Bίκος Street Relays και αν με έχει ο Θεός καλά, θα το ξανακάνω. Γενικώς δεν χάνω αγώνα που γίνεται στην περιοχή και αν έχω την υγεία μου θα συνεχίσω να το κάνω», είπε ο ακούραστος Νίκος Τριανταφύλλλου.

Την πιο πολυπληθή ομάδα είχε στα Βίκος Street Relays, ο Φιλαθλητικός Κοζάνης που προπονεί ο πρωταθλητής Ευρώπης στα σπριντ, Γιώργος Θεοδωρίδης. «Με μεγάλη χαρά συμμετείχαμε και φέτος στα Street Relays που έγιναν στην Κοζάνη. Ο αθλητισμός είναι κάτι πολύ όμορφο και πρέπει μικροί και μεγάλοι να μην χάνουν την ευκαιρία και να συμμετέχουν σε αυτές τις μαζικές αθλητικές εκδηλώσεις. Ειδικά οι μεγάλοι που πρέπει να δίνουν το παράδειγμα στα μικρά παιδιά ώστε να ακολουθήσουν έναν πιο υγιεινό και αθλητικό τρόπο ζωής».

Τα Βίκος Street Relays παρουσίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που ξεσήκωσε τον κόσμο που γέμισε την πλατεία Νίκης.