Έντονη διαμαρτυρία αναγνώστριας στο kozan.gr: “Όλοι οι γονείς, που έχουν παιδιά στον αθλητισμό, στην Κοζάνη, είναι σε έξαλλη κατάσταση”

2 Οκτωβρίου 2019
09:55

Όλοι οι γονείς που έχουν παιδιά στον αθλητισμό στην Κοζάνη είναι σε έξαλλη κατάσταση! Εδώ και είκοσι χρόνια είναι η πρώτη φορά που από το Δήμο Κοζάνης δεν έχουν δώσει τις ώρες στις ομάδες. Δεν μπορούμε να ρυθμίσουμε τίποτα από φροντιστήρια,από Ξένες γλώσσες! Τραγικό! Επιτέλους ας μεριμνήσει κάποιος και να τελειώσει όλη αυτή η φαρσοκωμωδία. 

 

16 σχόλια

  • Πριν 20 χρόνια είχε παιδιά η κυρία ; Και έχει και τώρα; Αιωνια παιδιά που λέμε .Πέρυσι τέτοια καιρό πάλι ανακοινώσεις είχαμε για τις ώρες Αλήθεια γιατί δε μεριμνούν οι υπεύθυνοι πιο νωρίς ;

  • Είναι η γνωστή φάρσα της Κοζάνης και της σχέσης της με τον αθλητισμό γενικότερα.Τα παιδιά είναι όντως αθλητές ή οι γονείς ενδιαφέρονται περισσότερο για το καθημερινό τους προσωπικό πρόγραμμα;Ας μεριμνήσει κάποιος επιτέλους σε αυτή τη χώρα έτσι ώστε να εισέλθει ο αθλητισμός μέσα στις ώρες του σχολείου…

    • …εντος σχολειου, οπως παντου αλλου, και να δινονται οι επιχορηγησεις του επαγγελματικου αθλητισμου οχι σε συλλογους αλλα στα σχολεια

    • ΕΤΣΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
      ΑΝΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ (ΚΑΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΟΝΙΜΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ)
      ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
      ΟΤΙΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΕΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
      ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΛΠ

  • Καλημέρα σας,δυστυχώς και στον Δήμο μας δεν υπάρχει συνέχεια,οι υπηρεσίες του Δήμου δεν έχουν έτοιμο πρόγραμμα΄;; Ή περιμένουν τον νέο πρόεδρο;;;;

  • Καμία ευθύνη δεν έχει κανένας Πρόεδρος. Αυτά έπρεπε να γίνονται αυτόματα με κανόνες. Οι υπηρεσίες οφείλουν να κάνουν τη δουλειά τους

  • Προταιρεότητες λέγεται κυρία μου. Εσείς περιμένετε το ποδόσφαιρο ή το μπασκετ για να βάλετε ΜΕΤΑ να μάθουν τα παιδιά σας καμιά ξένη γλώσσα αν περισσεύει καμιά ώρα; Μάλιστα.

    Βάλτε μια σειρά προταιρεότητας με το οτι εσεις κρινετε οτι ειναι πιο σημαντικο για τα παιδια σας και πραξτε αναλογα.

    • Ακριβώς έτσι είναι το πιο σωστό που λέτε κ όχι να περιμένετε τι θα γίνει εσείς οι γονείς κανονίζεται το πρόγραμμα των παιδιών σας.

  • Ενότητα και ηρεμία όλα θα γίνουν στο χάος που επικρατεί πρώτα θα μαζέψουν τα αδέσποτα μετά θα ανοίξουν το κολυμβητήριο και μετά θα ξεκουραστούν.

  • Πως φαίνονται αυτοί που ποτέ δεν ασχολήθηκαν με παιδιά και δραστηριότητες εκτός σχολειου !Αν είχαν ασχοληθεί θα καταλάβαιναν το σχόλιο της κυρίας και ποσο δίκαιο έχει !Πολιτική από τον καναπέ …

    • Σε πληροφορώ ότι εγώ έχω παιδιά κ ξέρω πως ειναι για αυτό κάνουμε το πρόγραμμα εμείς όπως μας βολεύει δν περιμένουμε ούτε ρίχνουμε τις ευθύνες αλλού όπως κάνουν άλλες κυρίες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.