kozan.gr: Γ. Τσιομπάνος (Πρόεδρος ΟΑΠΝ Κοζάνης): “Η δήλωση του Λ. Ιωαννίδη, ότι το Λιάπειο (Κολυμβητήριο) ήταν ένα κουφάρι που ρήμαζε, αγγίζει τα όρια του λαϊκισμού – Περιμένουμε τη μελέτη για το Κολυμβητήριο στο ΔΑΚ Κοζάνης” (Βίντεο)

3 Οκτωβρίου 2019
14:35

 

Συνέντευξη τύπου, σχετικά με το πρόγραμμα λειτουργίας του Λιαπείου Κολυμβητηρίου στα Κοίλα Κοζάνης, για την περίοδο 2019 – 2020, καθώς και για τις εξελίξεις στο Κολυμβητήριο στο ΔΑΚ Κοζάνης, παραχώρησε, το μεσημέρι της Πέμπτης 3/10, η διοίκηση του ΟΑΠΝ Κοζάνης. Ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Ιωάννης Τσιομπάνος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε δηλώσεις του πρώην δημάρχου Κοζάνης, Λ. Ιωαννίδη ότι: “το Λιάπειο κολυμβητήριο είναι αυτό το ίδιο κολυμβητήριο, που από την ημέρα κατασκευής του μέχρι τη δική μας Δημοτική αρχή ήταν ένα κουφάρι που ρήμαζε”, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: “Η δήλωση του Λ. Ιωαννίδη, ότι το Λιάπειο (Κολυμβητήριο) ήταν ένα κουφάρι που ρήμαζε, αγγίζει τα όρια του λαϊκισμού”.

 

 

Το πρόγραμμα λειτουργίας του Λιάπειου Κολυμβητηρίου

Στέλιος Δαδαμόγιας Ναυαγοσώστης Λιαπείου Κολυμβητηρίου

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.