Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών για την ημέρα Πανελλαδικής κινητοποίησης, στις 4 Οκτωβρίου, σχετικά με τα οξυμμένα προβλήματα των σχολείων-Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου

4 Οκτωβρίου 2019
11:57
Κανένα σχόλιο

Η πλειοψηφία των παρατάξεων του Δ.Σ. του Συλλόγου Π.Ε. Κοζάνης (ΔΑΚΕ, ΔΗΣΥ), αρνήθηκε τη διοργάνωση κινητοποίησης για τα προβλήματα του κλάδου, που πραγματοποιείται στην Αθήνα στο Υπουργείο Παιδείας και σε Περιφερειακές Δ/νσεις και Δ/νσεις Εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου.

Την ώρα που τα σχολεία φλέγονται από προβλήματα όπως η αδιοριστία, οι ελαστικές σχέσεις εργασίας, οι ανεπαρκείς υποδομές και η υποχρηματοδότηση, και ένα σωρό άλλα ζητήματα όπως το περιεχόμενο του σχολείου, οι όροι εργασίας των εκπαιδευτικών, οι μισθοί και οι συντάξεις μας είναι στο επίκεντρο, η κυβερνητική παράταξη της ΔΑΚΕ και η ΔΗΣΥ δεν κουνάνε ούτε το δαχτυλάκι τους!

Θέλουν τον κόσμο αμέτοχο, μακριά από αγώνες κι από τους συλλόγους τους, γιατί συμφωνούν με αυτή την πολιτική που τσακίζει δικαιώματα προς όφελος των επιχειρηματικών ομίλων!

Να μην τους κάνουμε το χατίρι!

Όλοι στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου προκειμένου να πάρουμε αποφάσεις για το πλαίσιο πάλης απέναντι στην αντιεκπαιδευτική και αντιλαϊκή πολιτική!

Η εκπρόσωπος της ΑΣΕ στο ΔΣ

Ευαγγελοπούλου Ειρήνη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι