Εορδαία: Περιζήτητα τα «Κόκκινα μήλα» του Μηλοχωρίου

8 Οκτωβρίου 2019
10:24

Ζωηρό ενδιαφέρον για τα μήλα του Μηλοχωρίου, τα λεγόμενα κόκκινα μήλα, έδειξαν φέτος οι φρουτέμποροι, που απορρόφησαν το σύνολο σχεδόν της παραγωγής, προσφέροντας «Ανοιχτές τιμές» και κυμάνθηκαν από 35 έως 60 λεπτά το κιλό, με τους παραγωγούς να δηλώνουν ικανοποιημένοι. Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν τους προηγούμενους μήνες επηρέασαν σε μικρό ποσοστό την ποιότητα του προϊόντος, ενώ, και η ποσότητα στην εν λόγω ποικιλία, υπολειπόταν έναντι της περυσινής παραγωγής. Εξ ίσου μεγάλη ζήτηση παρατηρείται και για την ποικιλία Μήλων «Φούτζι», με τη συγκομιδή του καρπού να ξεκινά, στις 20 Οκτωβρίου.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.