Ανακοίνωση Λειτουργίας Γραφείου Πληροφόρησης του ΕΦΕΠΑΕ για τις Δράσεις του ΕΠ/ΠΔΜ, ΕΣΠΑ 2014-2020 εντός της ΑΝΚΟ.

8 Οκτωβρίου 2019
13:35
Κανένα σχόλιο

Ο ΕΦΕΠΑΕ μέσω της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ (αρμόδιος εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ με επιχειρησιακή ευθύνη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας) ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του ορισμού του ως Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης Δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΕΠ/ΠΔΜ), ΕΣΠΑ 2014-2020 λειτουργεί γραφείο πληροφόρησης κοινού για τις Δράσεις που θα αναλάβει να διαχειριστεί, εντός της ΑΝΚΟ.

Υπεύθυνη του Γραφείου είναι η κα Ιωάννα Τσαταλμπασίδου – Παπατέρπου, Υπεύθυνη του Τμήματος Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας της ΑΝΚΟ (τηλ. 24610-24022, [email protected]).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.