kozan.gr: Κλειστή από σήμερα η οδός Κορυτσάς (περιοχή Σκ’ρκα), από το ύψος της Διστράτου έως του Αγίου Νικάνορα (Φωτογραφία)

9 Οκτωβρίου 2019
12:26

Λόγω προγραμματισμένων εργασιών στο δίκτυο διανομής τηλεθέρμανσης από σήμερα 9 Οκτωβρίου μέχρι 16 Οκτωβρίου 2019, θα γίνουν εργασίες επί της οδού Κορυτσάς και συγκεκριμένα από το ύψος της Διστράτου έως του Αγίου Νικάνορα. Για τον λόγο αυτό θα απαιτηθεί η προσωρινή αλλαγή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων με κύρια οδό την Τσιμισκή, η οποία για εκείνο και μόνο το διάστημα θα είναι διπλής κατεύθυνσης από μονόδρομος που είναι κανονικά. Κατά συνέπεια παρακαλούνται οι κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο, να μην σταθμεύουν τα οχήματά τους επί της Τσιμισκή, γιατί η στάση και η στάθμευση θα είναι παράνομη για το εν λόγω διάστημα.

 

 

 

2 σχόλια

  • Για όποιον δεν κατάλαβε, η ΔΕΥΑΚ λέει πως η Δυτική Κοζάνη θα πάρει τηλεθέρμανση μετά τις 16 Οκτωβρίου. Εκτός κι αν στη συνέχεια κλείσουν κι άλλο κομμάτι, αλλά ντρέπονται να μας το πουν από τώρα. Παγώστε ελεύθερα!

    5 χρόνια χαμένα με το Μαλούτα, 5 χρόνια χαμένα με τον Ιωαννίδη, εμπρός για ακόμα 5 χαμένα χρόνια!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.