kozan.gr: : Γέμισε παιδιά το Εκθεσιακό Κέντρο Δ. Μακεδονίας – Με την κλήρωση 50 ποδηλάτων ολοκληρώθηκε το τετραήμερο ενημερωτικής εκστρατείας παιδιών κι ενηλίκων, με θέμα «Μαζί για την ασφάλειά μας», που διοργάνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

12 Οκτωβρίου 2019
20:19

 

Με την κλήρωση 50 ποδηλάτων σε μαθητές σχολείων της περιοχής, ολοκληρώθηκε το τετραήμερο ενημερωτικής εκστρατείας παιδιών κι ενηλίκων, με  θέμα «Μαζί για την ασφάλειά μας», που διοργάνωσε  η Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης, με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας. Το απόγευμα του Σαββάτου 12/10 στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων Κοζάνης κληρώθηκαν ποδήλατα, τα οποία κέρδισαν 50 μαθητές. Να σημειωθεί πως πριν την κλήρωση προηγήθηκαν ομιλίες με θέματα «Κοζάνη, μια πόλη για όλους-Προσβασιμότητα», με ομιλητές τους Φίλιππο Ζουρνατζή, διοικητή Τροχαίας και την Ελευθερία Παπαδέλη, εκπαιδευτικό, καθώς επίσης και «Το τροχαίο ατύχημα ως κοινωνικό πρόβλημα και οι επιπτώσεις του» με ομιλητές τους Ηλία Σαρβάνη και τον Ιωάννη Πατέρα.

3 σχόλια

  • Μακάρι ο κόσμος να αντιληφθεί το νόημα της εκδήλωσης ώστε να γεμίσει και η αίθουσα που γίνονται οι ομιλίες…όχι μόνο κατά την κλήρωση των ποδηλάτων !!!!

  • Μπράβο στην Ελληνική Αστυνομία (τροχαία) για την όλη προσπάθεια τόσα χρόνια. Μπράβο σε όλους, μπράβο και στους χορηγούς. Αλλά κάποια στιγμή τηρήστε και την ώρα που έχετε ορίσει για την κλήρωση ποδηλάτων. Λέτε 5:30 και ξεκινήσατε 6:15. Άντε να μιλήσουν και κανά δυο-τρεις, τελείωσε η εκδήλωση στις 8 και….. Μεγάλη ταλαιπωρία για όλους, παιδιά, γονείς που στεκόταν όρθιοι τόσες ώρες. Και αυτό γίνεται όλα τα χρόνια. Καμία βελτίωση. Δέστε λίγο κύριε αστυνομικέ διευθυντή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.