ΕΛΕΚΕΔΙΜ Κοζάνης: Έναρξη νέου τμήματος μαθήματα AutoCAD

14 Οκτωβρίου 2019
11:57
Κανένα σχόλιο

Έναρξη νέου τμήματος: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019
Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να ενημερωθείτε από το αρμόδιο τμήμα.
https://elkedimkozani.wixsite.com/elkedimkozani/autocad

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ*

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι οι θέλουν να γνωρίσουν σε βάθος το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα σχεδίασης, αποκτώντας παράλληλα πιστοποίηση από εγκεκριμένο φορέα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. του υπουργείου παιδείας.

To μαθήματα απευθύνονται σε όλες τις ειδικότητες μηχανικών και σχεδιαστών, αρχάριους αλλά και προχωρημένους, που δημιουργούν τεχνικά σχέδια (αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι, τοπογράφοι κτλ) αλλά και σε διακοσμητές, σχεδιαστές και όσους δημιουργούν γραμμικά σχέδια και θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους με ένα έγκυρο πιστοποιητικό.

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ

Με το πέρας του προγράμματος θα αποκτήσετε γνώσεις ώστε να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό για οποιαδήποτε χρήση (2Δ-3Δ) όπως Βιομηχανικό – Αρχιτεκτονικό σχέδιο, Αποτύπωση εσωτερικού χώρου, μηχανολογικό / ηλεκτρολογικό σχέδιο κλπ.

Ενδεικτικές Εκπαιδευτικές Ενότητες των Μαθημάτων:
  • Εντολές Διαχείρισης
  • Συντεταγμένες
  • Εντολές Σχεδίασης
  • Layers
  • Διαγραμμίσεις
  • Διαστασιολόγηση
  • Εκτύπωση και σχεδιογράφηση
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα διάρκειας 2 μηνών (40 ώρες) ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ σε ολιγομελή τμήματα.

Τα μαθήματα θα γίνονται στον  Εκπαιδευτικό μας Χώρο στην πόλη της Κοζάνης Κ (11ης Οκτωβρίου & Γκέρτσου)

Μέσω των μαθημάτων θα καλυφθούν περισσότερες από 80 ενότητες εκπαίδευσης και πλειάδα ασκήσεων εξάσκησης ώστε οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίσουν πρακτικά και σε βάθος τις δυνατότητες του προγράμματος. Μεταξύ των μαθημάτων γίνονται επιπλέον επαναληπτικά τεστ για αξιολόγηση των γνώσεων που έχουν αποκτηθεί και εξοικείωση με ενδεχόμενα θέματα εξέτασης.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ AUTOCAD

Με το πέρας των μαθημάτων οι υποψήφιοι θα εξεταστούν για να αποκτήσουν πιστοποιητικό χρήσης του προγράμματος Autocad από εγκεκριμένο φορέα πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού).

 Η επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας είναι δωρεάν.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • Παρακολούθηση μαθημάτων με καθηγητή σε ολιγομελή τμήματα
  • Πρόσβαση σε εκπαιδευτική πλατφόρμα ειδικά διαμορφωμένη για εκμάθηση AutoCAD με πλήθος πρακτικών ασκήσεων και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό
  • Συμμετοχή σε εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποίησης
  • Έκδοση πιστοποιητικού AutoCAD
  • Ευέλικτα ωράρια παρακολούθησης
  • Εξατομικευμένη παρακολούθηση προόδου από ειδικευμένους καθηγητές
  • ΔΩΡΕΑΝ επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.