Ευχαριστήριο του Γυμνασίου Ξηρολίμνης προς την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης

15 Οκτωβρίου 2019
11:31
Κανένα σχόλιο

Tο Γυμνάσιο Ξηρολίμνης επισκέφτηκε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου το Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης όπου διοργανώθηκε το ενημερωτικό πρόγραμμα <<ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ>>, από την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης από 9 ΕΩΣ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019.
Οι θεματικές ενότητες με τις οποίες ασχοληθήκαμε , ενημερωθήκαμε και προβληματιστήκαμε ήταν:
1. Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο
2. Απώλειες: Τα δύσκολα αντίο
3. Κυκλοφοριακή Αγωγή
Με το πέρας των διαλέξεων ακολούθησε κλήρωση ποδηλάτων για τους μαθητές.
Στην πολύ όμορφη και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ημερίδα, είχαμε παρέα το Γυμνάσιο Νεάπολης και το Γυμνάσιο Σερβίων.
Ευχαριστούμε πολύ την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης για την διοργάνωση αυτής της ενημερωτικής εκστρατείας, καθώς και τη Διεύθυνση Β΄θμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης για την άμεση ανταπόκριση και συνεργασία.
Ευχόμαστε τέτοιες επιμορφωτικές εκδηλώσεις να συνεχιστούν επειδή πραγματικά, μόνο όφελος προσφέρουν στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Ξηρολίμνης Ν. Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.