Ο Λ. Ιωαννίδης για το τεχνικό πρόβλημα στο Λιάπειο Κολυμβητήριο Κοζάνης

15 Οκτωβρίου 2019
12:03

Το Λιαπειο κολυμβητήριο είναι εδώ και κάποιες μέρες κλειστό λόγω ενός τεχνικού προβλήματος στην πισίνα, με την υπηρεσία να καταβάλει σημαντικές προσπάθειες να λύσει το πρόβλημα και οφείλουμε να συγχαρούμε τους ανθρώπους που εργάζονται.

Πριν από 1 μήνα όμως, όταν ένα αντίστοιχο τεχνικό πρόβλημα (χαλασμένη αντλία) δημιούργησε δυσλειτουργία, κάποιοι διακινούσαν παραπλανητικές φωτογραφίες με μοναδικό στόχο την μικροπολιτική εκμετάλλευση.

Σε κάθε περίπτωση η αλήθεια όμως είναι μια, δεν μπορεί στη μια να φταίει η Δημοτική Αρχή και στην άλλη να φταίνε τα μηχανήματα, αυτοί που ξέρουν οφείλουν να παραδεχτούν την αλήθεια γιατί όπως και τώρα έτσι και τότε, κάποιοι εργάστηκαν μεθοδικά για να ανοίξει το κολυμβητήριο στην ώρα του.

14 σχόλια

  • Δεν υπάρχει χαλασμένη αντλία ούτε άλλο μηχάνημα που δεν λειτουργεί. Κάτι άλλο δεν λειτουργεί σωστά από τις μέρες σου και μπορεί και πιο πριν αλλά δεν βλέπω να το έχεις εντοπίσει. Για την ιστορία το Λιαπειο και τώρα όπως και πριν ένα μήνα θα λειτουργήσει από τις προσπάθειες των ιδίων υπηρεσιακων υπαλλήλων του Δήμου.

    • Αν κανανε μια δουλειά στην κολυμβητήριο,για όσες φορές ποσταρισαν και ανακοίνωσαν,θα είχε γίνει ολυμπιακών προδιαγραφών.

  • Ετσι ακριβως ειναι κ. Ιωαννιδη αλλα οι φιεστες κ οι βιτρινες τους ενδιαφερουν κι οχι η πολη μας. Αυτη ειναι η πολιτικη σημερα.

  • Λευτέρη σε ψήφισα όλες τις φορές. Η κριτική σου όμως τώρα έχει επικεντρωθεί στο ότι οι άλλοι σε κατηγορουσαν άδικα. Δεν έχασες όμως από αυτό. Έχουμε μυαλό και καταλαβαινουμε. Οπότε το να επανέρχεσαι συχνά στο στυλ με αδικησατε και μου κάνατε πόλεμο δε μας βοηθά σε κάτι. Ψάξε να βρεις γιατί έχασες και άλλαξε νοοτροπία αν θες να μας προσφέρεις κάτι.

  • Την προηγούμενη εβδομάδα το νερό ήταν χάλια και δεν μιλούσε κανείς ενώ γνωρίζανε το τεχνικό πρόβλημα. Αφήσανε τρεις μέρες (και ευτυχώς ήταν αργία στις 11/10 και σαββατοκύριακο) τα παιδιά και τους προπονητές σε ένα θολό νερό (δεν φαινόταν στο ένα μέτρο) χωρίς να ενημερώσουν εγκαίρως οι υπεύθυνοι των εγκαταστάσεων. Έτσι πολύ μικρά παιδάκια που τώρα μαθαίνουν και μεγαλύτερα παιδιά μπαίνανε σε ακατάλληλο νερό με πολλαπλούς κινδύνους.
    Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ένα κολυμβητήριο που βγάζει βλάβες, με μικρά και σχεδόν ακατάλληλα αποδυτήρια και που δεν μπορούν να το ζεστάνουν το Χειμώνα και ένα άλλο κολυμβητήριο που έκλεισε και δεν φαίνεται να ανοίγει στον προβλέψιμο μέλλον.
    Συμπέρασμα. Σε μια πόλη περίπου 80000 κατοίκων (με τα γύρω χωριά) έχουμε μισό κολυμβητήριο.
    Ευτυχώς έχουμε …το 50νταρι κολυμβητήριο από το πρόγραμμα ΑΘΗΝΑ 2004.
    Είναι ντροπή για την πόλη.
    Σταματήστε λοιπόν τον χαρτοπόλεμο εντυπώσεων και κοιτάξτε τι θα κάνετε γιατί σ’ αυτό ΦΤΑΙΤΕ ΟΛΟΙ.

  • Έτσι.. μικροπολιτικές δεν χωράνε. Τα προβλήματα πάντα θα υπάρχουν και πρέπει να λύνονται. Δεν δημιουργείς εντυπώσεις με λάστιχα που γεμίζουν την πισίνα όταν ξέρεις ότι υπάρχει πρόβλημα.. μικραίνεις χωρίς λόγο..

  • Ας μην έτρεχαν οι ίδιοι άνθρωποι και τότε και τώρα…. Λίγοι παράγουν έργο Λευτέρη και επειδή είμαστε μικρή κοινωνία τους ξέρουμε… όπως ξέρουμε και τους αδιαφορους… Ακόμη μα πάρεις χαμπάρι ότι στο Δήμο δε φταιν πάντα τα μηχανήματα.

  • Επειδή είμαι από αυτούς τους τελευταίους, σε ευχαριστώ που μου το αναγνωρίζεις. Κριμα που από σας σε αυτή την προσπάθεια δεν ήταν κανείς.
    Αιτό πετούσατε που λέμε στην κοζάνη, καταλαβαίνεις φαντάζομαι.

  • Προφανως και δεν ξερεις τι λες.. οι ανθρωποι που λες απλα εκτελουν.. τις οικονομικες λυσεις τις βρισκουν αλλοι.. καλυτερα να μασας.. υπαρχουν και αλλοι που ξερουν.. ισως και καλυτερα..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.