Eρώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας για το ζήτημα της επιστροφής χρημάτων, στην ΔΕΗ, από τους κατοίκους της Μαυροπηγής

16 Οκτωβρίου 2019
16:03

 

Αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά και να καταθέσουν προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο είναι οι κάτοικοι της Μαυροπηγής. ‘Ολα αυτά τα χρόνια έχουν βιώσει την κοροϊδία με την μετεγκατάσταση της Μαυροπηγής που με ευθύνη των εκάστοτε κυβερνήσεων μέχρι σήμερα όπως και της ΔΕΗ Α.Ε δεν έχει πραγματοποιηθεί. Σαν να μην έφτανε αυτός ο εμπαιγμός ο Άρειος Πάγος απόρριψε το αίτημα των κατοίκων για ακύρωση της απόφασης του εφετείου Δυτικής Μακεδονίας που αξίωνε «κούρεμα» ύψους 45% στις αποζημιώσεις που λάβανε οι κάτοικοι της Μαυροπηγής. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι αποζημιώσεις ήδη έχουν στην πλειονότητα τους ξοδευτεί για να αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι τις ανάγκες των οικογενειών του από το ξεσπίτωμα που αναγκαστικά υπέστησαν .

Λεφτά να επιστραφούν δεν υπάρχουν. Η συγκεκριμένη απόφαση θα δημιουργήσει αδιέξοδα και απόγνωση για όλες τις οικογένειες των πληττόμενων της Μαυροπηγής.

Αποδεικνύεται και από αυτήν την εξέλιξη ότι οι κάτοικοι των πληττόμενων χωριών, οι εργαζόμενοι της περιοχής έχουν απέναντι τους ένα εχθρικό κράτος που υπηρέτησαν όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα, που διασφάλιζε και διασφαλίζει την απρόσκοπτή κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων και τσακίζει τους κατοίκους των πληττόμενων περιοχών.

Ερωτάται ο Δήμαρχος:

  1. Αν θα θέσει το θέμα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο

  2. Τι μέτρα προτίθεται να πάρει ώστε να λυθούν:

  • το ζήτημα της επιστροφής χρημάτων από τους κατοίκους Μαυροπηγής

  • και συνολικότερα τα ζητήματα των μετεγκαταστάσεων Μαυροπηγής, Κομάνου, Αναργύρων.

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση

Χόλμπα Αντωνία

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Ένα σχόλιο

  • Κυρια Χολμπα δυστυχως ολοι προεκλογικα ταξανε αμεση επιλυση του ζητηματος της Μαυροπηγης αλλα μετα την εκλογη τους εξαφανιστηκαν. Για αλλη μια φορα αφησαν ξεκρεμαστους τους κατοικους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.