kozan.gr: Θ. Καρυπίδης για το έργο της σήραγγας της Κλεισούρας: “Όσο η Φλώρινα δεν έχει κάθετο άξονα στην Εγνατία, δε μπορούμε να συζητάμε για το τούνελ της Κλεισούρας. Θα δείτε όμως ότι υπάρχουν και τεχνικά προβλήματα έτσι όπως είναι οι μελέτες ” (Βίντεο)

16 Οκτωβρίου 2019
17:37

 

Για την υποβολή πρότασης στον Άξονα 7, στο πλαίσιο σχετικής πρόσκλησης που αναμένεται να εκδοθεί από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, για το έργο με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: ΤΜΗΜΑ ΡΕΜΑ ΚΩΤΟΥΡΗ – ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΣΗΡΑΓΓΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ.», ρωτήθηκε ο πρώην Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, ο οποίος κι ανέφερε: “Πρώτιστη προτεραιότητα για εμάς είναι ο Ε65, που βγάζει την Δ. Μακεδονία από την απομόνωση, δεύτερη προτεραιότητα o Kάθετος Άξονας Φλώρινα – Εγνατία Οδός και μετά να ακολουθήσουν άλλα έργα.  Το έργο της Κλεισούρας με απόφασή μας προτείναμε να ενταχθεί στο συνολικό Εθνικό Σχεδιασμό, να αποτελέσει ένα από τα έργα προτεραιότητας. Όσο η Φλώρινα δεν έχει κάθετο άξονα στην Εγνατία, δε μπορούμε να μιλάμε για το τούνελ της Κλεισούρας. Θα δείτε όμως ότι υπάρχουν και τεχνικά προβλήματα έτσι όπως είναι οι μελέτες”.

 

6 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.