kozan.gr: Καθημερινός ο κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα φοιτητών του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας, κατά τη μετάβασή τους από και προς τις κτηριακές εγκαταστάσεις του Ιδρύματος,στην έξοδο της Κοζάνης προς Θεσσαλονίκη – Αναγκάζονται να περπατούν στο κεντρικό δρόμο, κατά την επιστροφή τους από τις κτηριακές εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, αφού δεν υπάρχει ένα λογικών διαστάσεων διαμορφωμένο πεζοδρόμιο – δρομάκι, που να εξυπηρετεί τη διέλευσή τους (Βίντεο)

17 Οκτωβρίου 2019
19:57

 

Καθημερινός ο κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα φοιτητών του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας, κατά τη μετάβασή τους από και προς τις κτηριακές εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, στην έξοδο της Κοζάνης προς Θεσσαλονίκη. Αναγκάζονται να περπατούν στο κεντρικό δρόμο, αφού δεν υπάρχει ένα λογικών διαστάσεων διαμορφωμένο πεζοδρόμιο – δρομάκι, που να εξυπηρετεί τη διέλευσή τους από το σημείο. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο, σημερινής λήψης του kozan.gr:

12 σχόλια

  • Επιτέλους κάντε κάτι για να βελτιώσετε τη ζωή αυτών των ερ’μων των φοιτητών.
    Μόνο να τους αρμεγετε ξέρετε.

  • Και όσοι επιλέγουν να κινηθούν από τον πάνω δρόμο έρχονται αντιμέτωποι με τις αγέλες των αδέσποτων σκύλων.

  • Πανεπιστήμιο που στεγάζεται πάνω από σούπερ μάρκετ στη βιομηχανική περιοχή της Κοζάνης κι εσείς μιλάτε για ανύπαρκτα πεζοδρόμια!!! Μάλιστα. Πείτε μας που άλλου μπορούμε να βρούμε τόση κατάντια μαζεμένη???..

  • Καταρχήν αυτά να τα βλέπει εκείνος ο δήμαρχος, που επέκτεινε το σχέδιο πόλης προκειμένου να ενταχθεί ένα συγκεκριμένο οικόπεδο, χωρίς να προβλέψει πεζοδρόμιο.

    Κατά δεύτερον, τα παιδιά δεν φαίνεται να ξέρουν, ή ενδεχομένως αδιαφορούν, πως όταν περπατούμε σε δρόμο χωρίς πεζοδρόμιο πάμε αριστερά, για να βλέπουμε τα αντιθέτως κινούμενα αυτοκίνητα.

    Κατά τρίτον, έχουν απλωθεί σε πλάτος, ενώ μπορούν να πάνε σε φάλαγγα κατ’ άτομο, για να φροντίσουν τη δική τους ασφάλεια.

    Και κατά τέταρτον, υπήρχε ένας ακόμα πανέξυπνος δήμαρχος, που ήθελε να φαρδύνει το πεζοδρόμιο κόβοντας τη μια λωρίδα δρόμου κι επιστρέφοντας την πόλη στο 1960, παρόλο που σε μια διετία θα έχουν φύγει οι φοιτητές από εκεί. Ευτυχώς κι αυτός έγινε τέως.

    Για την επόμενη διετία, η λύση είναι η κίνηση απ’ τον από πάνω δρόμο, που δεν έχει κίνηση. Ας φροντίσει ο Δήμος για το φωτισμό και την ασφάλεια από σκυλιά.

  • Αλήθεια το σχέδιο πόλεως τι πλάτους πεζοδρόμειο προβλέπει εκεί ;
    Μπορεί κάποιος από την πολεοδομία του Δήμου να μας πεί ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.