kozan.gr: Δ. Τσίπρας (Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Δημ. Αστυνομίας Δήμου Εορδαίας): “Οι Δημοτικοί αστυνομικοί είχαν “παρκαριστεί” ως φύλακες στην ΑΕΒΑΛ. Πλέον η Δημοτική Αστυνομία θα αρχίσει να κινείται στην πόλη” (Βίντεο)

18 Οκτωβρίου 2019
13:52

 

Για τις αλλαγές στη φιλοσοφία λειτουργίας της Δημοτικής Αστυνομίας Εορδαίας, σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, κατά τη διάρκεια της θητείας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του Σ. Ζαμανίδη, αναφέρθηκε ο Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Δημ. Αστυνομίας Δήμου Εορδαίας, κ. Δημήτρης Τσίπρας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, είπε: “Οι Δημοτικοί αστυνομικοί είχαν “παρκαριστεί” ως φύλακες στην ΑΕΒΑΛ. Πλέον η Δημοτική Αστυνομία θα αρχίσει να κινείται στην πόλη”. O κ. Tσίπρας, συμπλήρωσε, πως, αυτή τη στιγμή, ουσιαστικά υπάρχουν 14 διαθέσιμοι δημοτικοί αστυνομικοί κι η βούληση της Δημοτικής Αρχής είναι να υπηρετούν το ρόλο τους, όπως αυτός καθορίζεται από τη νομοθεσία. Τέλος αναφέρθηκε και στις δύο μοτοσικλέτες 125 κυβικών, που είχε δωρίσει, το 2011, ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. και δεν έχουν αξιοποιηθεί μέχρι σήμερα, διευκρινίζοντας πως πολύ σύντομα θα αρχίσουν να χρησιμοποιούνται από τους δημοτικούς αστυνομικούς. Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

 

2 σχόλια

  • ευτυχως που εφυγε ο ζαμανης,συνεχιζεται η παραδοση δεκαετιων στην πολη “ο επομενος χειροτερος απο τον προηγουμενο”. λιγο δυσκολο να συνεχιστει αυτο διοτι ο πρωην “το τερματισε” με την αδιαφορια του!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.