Γ. Κασαπίδης: “Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα στην μεταλιγνιτική περίοδο. Οι αλλαγές που θα ζήσουμε μέσα από την αναγκαιότητα των εξελίξεων θα αλλάξουν κυριολεκτικά την ζωή μας.”

18 Οκτωβρίου 2019
15:57

 

Η 1η διαβούλευση για το ΠΕΠ 2021-2027 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο αμφιθέατρο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο κτήριο της ΖΕΠ. Kατά την τοποθέτησή του, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Γ. Κασαπίδης, μεταξύ άλλων, ανέφερε: “Χωρίς λαϊκισμούς και ψευδεπίγραφα διλήμματα πρέπει να πάρουμε τις ορθότερες των αποφάσεων. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα στην μεταλιγνιτική περίοδο.Οι αλλαγές που θα ζήσουμε μέσα από την αναγκαιότητα των εξελίξεων θα αλλάξουν κυριολεκτικά την ζωή μας. Θα έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο βιώσιμης-ισόρροπης ανάπτυξης για τη περιφέρειά μας”.

 

32 σχόλια

    • Το έχει παρουσιάσει στα Κοίλσ και το έχει ήδη καταθέσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εσύ που ζείς και δεν πήρες τίποτα χαμπάρι; Στην Κουμουνδούρου;

      • Ανώνυμε: Κι αμα το εφαρμοσει εμενα σφυρα μου κλεφτικα ναι? Α να γεια σου!
        Οσο ετρεξε για το Μποδοσακειο οταν ηταν να κλεισει που ηταν εξαφανισμενος αλλο τοσο θα τρεξει και για την Δεη.
        Ασε ρε μεγαλε δεν τρωμε σανο , φατε τον εσεις που εχετε συνηθισει κιολας η μπλε παραταξη διαχρονικα ταιζει καλυτερης ποιοτητας σανουδακο απο οτι ταισε ο Συριζα. Τον ψηφισατε? Το πικρο ποτηρακι απο δω και κατω θα το πιειτε μεχρι τελους και τσιμουδια.

  • Εσένα Κασαπίδη έχουμε να φοβηθούμε με τις ανακολουθίες σου τους ψεύτοπατριωτισμους και τους επικίνδυνους προεκλογικούς σου εθνικισμούς . Είσαι έτοιμος να ξεπουλήσεις τις υποσχέσεις σου για το λιγνίτη , και τα λογίδρια περί αρωματικών κλπ ..!

  • Καλά Γιώργο εσύ ζείς στόν κόσμο σου με τα τριαντάφυλλα και αναζητώντας την Δήμητρα.
    Καλήνυχτα Δυτική Μακεδονία

  • “Οι αλλαγές που θα ζήσουμε μέσα από την αναγκαιότητα των εξελίξεων θα αλλάξουν κυριολεκτικά την ζωή μας.” – Η μεγάλη αλήθεια είναι αυτό. Θα το ζούσαμε ούτως ή άλλος. Αλλο όμως να το ζεις το 2050 κι άλλο το 2028, ίσως και νωρίτερα. Και αυτό έχει σφραγίδα ΝΔ και ονοματεπώνυμο Κυριακος Μητσοτάκης ο αρχηγός του κ . Κασαπίδη που θέλει να τον καλοπιάσει αντί να σηκώσει την φωνή του και να του πει αυτό δεν θα γίνει στην περιοχή μου.

  • ΆΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ- ΆΓΝΟΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ- ΚΥΝΙΚΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΙΕΣ.

    “Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα στην μεταλιγνιτική περίοδο.”
    ΆΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ
    “Οι αλλαγές που θα ζήσουμε μέσα από την αναγκαιότητα των εξελίξεων”
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ Η ΒΙΑΙΑ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ;
    ΆΓΝΟΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
    «θα αλλάξουν κυριολεκτικά την ζωή μας».
    ΚΥΝΙΚΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΙΕΣ.
    Ο Μωάμεθ ο πορθητής έξω από την πύλη και οι στρατηγοί υπόσχονται ότι «Θα έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο βιώσιμης-ισόρροπης ανάπτυξης για τη περιφέρειά μας».

    Ανίκανοι ή Συνένοχοι δεν έχει καμία σημασία, όταν παραίτησε τον δυνατοτήτων της περιοχής να πάει σε ποιο, «Δίκαιη και ομαλή μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή», και στην κατεύθυνση αυτή προτάσεις υπάρχουν.

    Και έπειτα μου λες κοιμήσου ήσυχα, η χώρα μπήκε στις ράγες της κανονικότητας των άριστων.

  • Λαϊκισμός είναι να βγαίνεις με παπάδες και μακεδονομαχους και στο τέλος να κάνεις αβαβαβα και όχι να ανησυχείς για τη χωρίς σχέδιο απολιγνιτοποιηση… Πότε ξανά Κασαπιδη

    • Λαϊκισμός είναι να λες πως θα σκίσεις τα μνημόνια και μετά να βάζεις λουκέτο στις τράπεζες διαλύοντας την οικονομία!!!

      • Λαικισμος ειναι να εχεις χρεωκοπησει μια χωρα ολοκληρη 40 χρονια , να εχεις υπογραψει ΔΥΟ μνημονια , να λες θα σκισω την συμφωνια και εν τελει να λες την σεβομαι αφου εχεις εκλεγει…
        και τελος το λες και επιλεκτικη αμνησια το..να βλεπεις μονο τα 4 χρονια του Συριζα ξεχνωντας τι γινοταν πριν ερθει αυτος στα πραγματα!

        Περαστικα!

    • Σε τάισε σανό ο Ζάεφ, υπογράψατε διακρατική συμφωνία και τώρα που κατάλαβες τι δούλεμα έφαγες ζητάς από εκπρόσωπο της αυτοδιοίκησης να την καταργήσει;

  • Ο λιγνιτης καθοριζε την οικονομικη ζωη της περιοχης.Δεν ειναι μονο οι υπαλληλοι της ΔΕΗ που φερναν το “ζεστο χρήμα” .ουτε οι εργολαβοι και το προσωπικο τους.Η ΔΕΗ δημιούργησε περιβαλλον Βαρειας Βιομηχανιας .Χιλιαδες συντοπιτες εγιναν τεχνικοι και μπορουσαν να εργαζονται παντου.
    Αυτά κοβονται με το “μαχαιρι” . Ο λιγνιτης δεν αντικαθισταται με ευχολογια ,ουτε με παραμυθια αποθηκευσης CO2 και παραγωγής Η2.Ειμαστε δυστυχως στο έλεος επικίνδυνα άσχετων.ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ? ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ? Δεν υπαρχει τιποτε…..

  • Θα βρεθεί άλλος να σε κάνει να πεις ποτέ ξανά
    Το πριν μετράει αϊτός για τα επόμενα πέντε χρόνια με την ψήφο σου, θα χειρίζεται τις τύχες μας.
    Το ποτέ ξανά δεν σε απαλλάσσει απο την απερισκεψία να τον ψηφίσεις αν τον ψήφισες.

    • Παντα ηταν! Δεν εγιναν τωρα!
      Τωρα απλως θα το διαπιστωσουν η νεα φουρνια των νδουληδων και φυσικα κατι ντεμεκ απολιτικ τυποις πατριωτες που εσκιζαν τα ιματια τους τοσο καιρο
      οταν εβριζαν τον Συριζα αλλα για τους….αριστους οδοστρωτηρες τσιμουδια!

      Τον ψηφισαν? Τζαμι!
      Το πικρο ποτηρακι απο δω και μπρος θα το πιουν ολοι αυτοι μεχρι τελους και τσιμουδια!
      Περαστικα τους!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.