kozan.gr: Ο οικονομικός επόπτης του ΕΒΕ Κοζάνης Γ. Παντελίδης για την κριτική του Γ. Μητλιάγκα στη διοίκηση του ΕΒΕ Κοζάνης: “δεν απαντάμε σε τίποτα γιατί λέμε δεν αξίζει να ασχοληθούμε με ανθρώπους που δεν μπορούν να αποδεχτούν την ήττα και κάνουν σαν μικρά παιδιά”

19 Οκτωβρίου 2019
04:53

Ο οικονομικός επόπτης του ΕΒΕ Κοζάνης Γ. Παντελίδης για την κριτική του Γ. Μητλιάγκα στη διοίκηση του ΕΒΕ Κοζάνης, με αφορμή και την τελευταία χθεσινή συνέντευξη του τελευταίου στο kozan.gr, σχολιάζει μέσω facebook: “Το τελευταίο διάστημα παρακολουθώ τις συνεχείς συνεντεύξεις και τα άρθρα του Γιάννη του Μητλιάγκα εναντίον της διοίκησης του ΕΒΕ Κοζάνης και δεν απαντάμε σε τίποτα γιατί λέμε δεν αξίζει να ασχοληθούμε με ανθρώπους που δεν μπορούν να αποδεχτούν την ήττα και κάνουν σαν μικρά παιδιά που τους πήραν το παιχνίδι. Παρολαυτα σκέφτομαι πως τον μισό χρόνο απ όσο σπατάλησε τόσο καιρό στο να μας κατηγορεί αν είχε αφιερώσει για το Επιμελητήριο τα τελευταία δυόμιση χρόνια θα είχε βοηθήσει σίγουρα σε κάτι. Το Επιμελητήριο σίγουρα δεν είναι ενός ανδρός αρχή και χρειάζεται συνέργειες από εθελοντές που αφήνουμε τις δουλειές μας για να προσφέρουμε. Αυτό δεν πρέπει να ισχύει όμως μόνο για όσους έχουν θέση αλλά για όλα τα μέλη του ΔΣ όπως και ο Γιάννης. Καταλαβαίνω την προσπάθεια να διασώσει το στραπατσαρισμένο του πολιτικό προφίλ, καταλαβαίνω την προσπάθεια να μην χαθεί από το σύστημα της περιφέρειας και τώρα που οι συσχετισμοί δεν είναι υπέρ του λασπολογεί εναντίον του θεσμού. Κρίμα γιατί κάποιοι σε πίστεψαν και σε ψήφισαν πιστεύοντας πως θέλεις και μπορείς να προσφέρεις αλλά δυστυχώς τους απογοητεύεις”.

 

 

15 σχόλια

  • Ασχέτως του τι λέει ο κ Μητλιαγκας η δική σας απάντηση…δεν απαντάμε σε τίποτα,δεν αξίζει να ασχοληθούμε όντως θυμίζει απάντηση μικρού παιδιού.

    Δεν είναι σοβαρή επιχείρηματολογια αυτή.

    Η σημερινή πραγματιμοτητα είναι πως τα ΕΒΕ είναι πλέον ένας ακόμα στίβος κομματικής αντιπαράθεσης και τίποτα άλλο.

  • Αυτά τα επιχειρήματα κ.Παντελίδη αποδεικνύουν εμπράκτως τα λεγόμενα του κ. Μητλιάγκα. Αν και πολιτικά είμαι μαζί σας, το ΕΒΕ επί διοικήσεως Σαρρή δυστυχώς απέτυχε!

  • Οταν εχεις συντριβεί σε μια εκλογική αναμέτρηση αν εχεις πολιτικό κριτήριο συνεχίζεις με μια αξιοπρεπή αντιπολίτευση. Τίποτε λιγότερο τιποτα περιςςοτερο. Και αφήνεις τους άλλους τους νικητές να κριθούν στο τέλος. Όπως και εσυ. Εξάλλου Γιαννη Μητλιαγκα την πλειοψηφία με τον άλλον τον αριστερό τον μόσχο την έχετε. Γιατι τετοια μανία να παραιτηθεί απο προεδρος ο Σαρρής; Γιατιιιιιιιιι; Έχασες και τελείωσες δεν μπορεις ομως να το αποδεχτείς. Γιατιιιιιιιι; Το γιατι το ξέρουμε. Εσυ δεν θα το παραδεχτείς ποτε. Με την στάση σου χάνεις και παλι……. Κασαπίδη κρατά γερα. Η σειρά σου τωρα να αναμετρηθείς με το σύστημα.

  • Μπράβο Παντελίδη για τα γραφόμενα. Περιμένουμε να μας πείς για τους πρόσφυγες και το μακεδονικό μετά Κυριάκου εποχή πλέον.

  • Η προσπάθεια σύνδεσης Σαρρή – Κασαπιδη ξεπερνάει τα όρια. Καταντάει σχεδόν κωμικό, βάσει σχολίων βεβαίως.

  • Γιώργο αδικεις τον εαυτό σου.. δεν στηρίζουμε τον κομματικό φίλο με κάθε τίμημα.. εισαι εργατικός και τίμιος. Να βλέπεις ξεκάθαρα τις καταστάσεις και όχι με παρωπίδες.. Μόνο κακό θα σου κάνει αυτό..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.