8 γυναίκες και 3 άντρες στη νέα 11μελή συντονιστική επιτροπή της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις»

21 Οκτωβρίου 2019
08:57

 

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 20/10/2019 στο Εργατικό Κέντρο στην Κοζάνη η 9η Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις».

Η διαδικασία ξεκίνησε με τον απολογισμό δράσεων και τον οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης συντονιστικής επιτροπής οι οποίοι και εγκρίθηκαν από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης και συνεχίστηκε με προτάσεις τροποποιήσεων από την απερχόμενη συντονιστική στον Κανονισμό Λειτουργίας που υπερψηφίστηκαν από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις και συζήτηση σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών αλλά και τον προσανατολισμό και τους στόχους της Δημοτικής Κίνησης για την επόμενη περίοδο.

Από την πορεία της διαδικασίας διαπιστώθηκε για μια ακόμη φορά η συμμετοχική και δημοκρατική λειτουργία της Δημοτικής Κίνησης αλλά και η πεποίθηση όλων ότι το αποτέλεσμα των εκλογών αποτελεί ξεκάθαρο μήνυμα για αλλαγές και συνέχιση της πορείας της Δημοτικής Κίνησης στα κοινά του Δήμου Κοζάνης.

Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με την εκλογή της νέας 11μελούς συντονιστικής επιτροπής η οποία είναι (με αλφαβητική σειρά):

  1. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΧΡΥΣΑ

  2. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΕΥΑ

  3. ΖΤΟΥΠΑ ΧΑΡΟΥΛΑ

  4. ΖΙΑΜΠΡΑΣ ΑΡΙΩΝ

  5. ΚΑΓΚΕΛΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

  6. ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΛΙΤΣΑ

  7. ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΑΝΝΑ

  8. ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

  9. ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

  10. ΜΠΟΥΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  11. ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

Κοζάνη 21 Οκτωβρίου 2019

14 σχόλια

  • Μακάρι αυτό να είναι το έναυσμα να αλλάξει η ρητορική που επικράτησε επί Ιωαννίδη, κατά βάση πρωσοποκεντρική και επιθετική.

    • Από απλή περιέργεια, για ποια επιθετικη ρητορική μιλάς; Ίσα ίσα που αυτό που του καταμαρτυρούν ήταν πως επέλεξε να αντιπαρατεθει με πολιτικό πολιτισμό σε ενα χώρο που είναι πολύ σκληρός ( όπως φαίνεται και τον τελευταίο μήνα)

      • Ήταν ο πλέον πολωτικος όσο διακυβερνησε και όσο για την επιθετικότητα τι να πρωτοθυμηθουμε που έγραφε ποστ απαντώντας στα τρόλ και ανταπαντούσε σε πολίτες μέσω του φβ ως δήμαρχος; Προσωπικά; Καμία αίσθηση της θέσης του και του όσο δηκτικά εκφέρουμε λόγο όσο είμαστε εξουσία όταν στοχοποιουμε ονομαστικά. Μην πιάσουμε καν την αισχροτητα της βδομάδας πριν τις επαναληπτικές. Έχασε η Κίνηση από το πώς τοποθετούνταν και εύχομαι αυτό να αλλάξει και η κίνηση να ξανα-ανοιξει προς τον κόσμο. Και να φύγει στην άκρη το κακό προσωπικό μάρκετινγκ.

        • Σε πείραξε ο Ιωαννίδης και όχι όλα αυτά που λέγονταν προσωπικά για εκείνο εκείνες τις εβδομάδες (μην τα ξαναλέμε όλη η Κοζάνη τα άκουσε);

        • Εε οχι Κι πολωτικος ο Λευτέρης.. ξεχνάς εύκολα οπως ολοι οι Έλληνες. Ξεχνας εποχες Πάρη και Αννας!! Δεν προσβαλλε ποτε το Λάζο και το προηγούμενο συμβούλιο ειχε επίπεδο ακριβως γιαυτο το λογο.. μην τσουβαλιαζουμε τα παντα

        • Έχετε κανει ένα παραμυθακι με χαρακτηρισμούς για τον Ιωαννίδη που πλέον το εχετε πιστέψει αλλά δεν εχει ουδεμια σχέση με την πραγματικότητα

          • Έχει δεν έχει αυτό πέρασε προς τα έξω πάντως και φάνηκε στην κάλπη που ο κόσμος προτίμησε τους παλιούς που δεν ήθελε. Εκτός κι αν πιστεύετε στην κίνηση ότι εσείς είστε καλύτεροι και με επίπεδο και ο κόσμος λίγο χαζός. Δεν τα λέω εγώ αυτά αλλά στέλεχος σας.

        • Ο αντιδήμαρχος σήμερα τον κατηγορεί ότι δεν είναι αρκετά πατριώτης και έσυ μας λες ότι ο Ιωαννίδης είναι πολωτικος;

  • Ενσ απο τα νεα σας στελέχη χθες στη γενική σας συνέλευση τοποθετήθηκε λέγοντας οτι το επίπεδο του μέσου δημότη στην Κοζάνη είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με το επίπεδο της Δημοτικής κίνησης. Τα νέα στελέχη στο δρόμο που χάραξαν ο πρώην και τα παλιά σας στελέχη, στο δρόμο της αλαζονείας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.